ESŐVÍZ CISZTERNA

Az esővíz ciszternák feladata kettős: a csapadékvíz tárolása és tisztítása. A tisztítás hatásfoka elválaszthatatlanul összefügg a tartályban megvalósuló áramlásokkal, így meg kell tervezni, hogy hogyan vezetjük be a tartályba a vizet, ki kell számítani, hogy mekkora lesz a tartályban a túlfolyás, milyen gyakori a vízcserélődés. Ez egyaránt érvényes a kültéren földbe telepített, valamint a pincében felállított tartályokra.

HYDRO-KING®® kifejezetten esővíz tárolására kialakított extra merevítő bordákkal ellátott esővíz hasznosító ciszternákat kínál különböző méretben.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

A HYDRO-KING®® esővíz gyűjtő tartályok előnyei

  • Tartós vízzáróság, fényelzárás, formatartósság, hosszú élettartam,
  • Csillapított bevezetés az esővíz és ivóvíz utánpótlás számára a víznél nehezebb részecskék biztonságos leülepedése érdekében,
  • A víznél könnyebb, felúszó szennyeződések automatikus eltávolítása (nem túl- méretezett térfogat, megfelelően kialakított túlfolyó),
  • A túlfolyás biztosítása, visszaduzzadás, visszafolyás elleni védelem,
  • Védelem a csatornagázok és állatok bejutása ellen,
  • Fedél kialakítás a felmerülő problémák megelőzését biztosító kivitelben, illetéktelenek elleni zárhatóság („gyermekzár”),
  • Jó hozzáférhetőség, egyszerű kezelhetőség, minimális karbantartási igény, könnyű szállíthatóság.

Hasznos kiegészítők

Több hasznos kiegészítővel teheti még komplexebbé esővíz hasznosító rendszerét. Különböző elven működő szintmérőkkel vizsgálhatja meg ciszternája vízszintjét, de akár vizének minőségét is megmérheti mérő eszközeink segítségével.

Nézzen szét webáruházunk kínálatában esővízhasznosító kiegészítőink között!

Kiegészítő vásárlása ‣

Teljeskörű szaktanácsadás, profi garancia és szerviz háttér

A HYDRO-KING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy esővíz ciszterna beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Az innovatív fejlesztéseinknek és a több mint 10 éves nemzetközi tapasztalatainknak köszönhetően jól méretezett, tartós és gazdaságos esővíz hasznosító rendszereket kínálunk.

A HYDRO-KING® esővíz hasznosító rendszerei a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, az üzembiztonság, a kiemelkedő hatásfok és a feladatra optimalizált szempontok jegyében.

A megfelelő termék kiválasztásához forduljon hozzánk bizalommal! Szaktanácsadással, helyszíni felméréssel segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő terméket, kialakítani a célnak megfelelő rendszert!

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search