ESŐVÍZ SZIVATTYÚ

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

A megfelelő esővíz szivattyú

Az egyes esővíz hasznosító rendszerek sajátosságuknak megfelelően más és más típusú szivattyúkat alkalmaznak. A célra alkalmasak lehetnek a többfokozatú merülő szivattyúk, de az önfelszívó, vízszintes tengelyű, száraz beépítésű gépegységek alkalmazása szintén megfelelő. A búvárszivattyúk nagy előnye a szárazbeépítésű, önfelszívó szivattyúkkal szemben, hogy nincs szívóoldali probléma, vízhiány esetén sem kell utántöltögetni a vizet a szívóág légtelenítése miatt. Ezért a HYDRO-KING® szakemberei a búvárszivattyús rendszereket ajánlják!

A célnak leginkább megfelelő szivattyú a HYDRO-KING®® speciális, tisztavíz-zónás szívócsővel ellátott esővíz hasznosító búvárszivattyúja, amelyet kifejezetten a csapadékvíz tárolóból történő, automatikus vízkiemelésre, házi vízellátásra, öntözésre fejlesztették ki.

A HYDRO-KING®® esővíz szivattyú előnyei

  • Magas értékű, korrózióálló szerkezeti anyagok alkalmazása,
  • Hosszú élettartam a kopásálló alkatrészek, minőségi csapágyak és tömítések révén,
  • Megbízható, nyomásérzékelő vezérlés, átfolyás érzékelős szárazon futás elleni védelemmel,
  • Hangtalan járás, flexibilis csatlakozás, beépített hővédelem, tisztazónát követő úszós szívócső tartozék.

Teljeskörű szaktanácsadás, profi garancia és szerviz háttér

A HYDRO-KING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy esővíz szivattyú beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Az innovatív fejlesztéseinknek és a több mint 10 éves nemzetközi tapasztalatainknak köszönhetően jól méretezett, tartós és gazdaságos esővíz hasznosító rendszereket kínálunk.

A HYDRO-KING® esővíz hasznosító rendszerei a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, az üzembiztonság, a kiemelkedő hatásfok és a feladatra optimalizált szempontok jegyében.

A megfelelő termék kiválasztásához forduljon hozzánk bizalommal! Szaktanácsadással, helyszíni felméréssel segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő terméket, kialakítani a célnak megfelelő rendszert!

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Nem olvasható? Szöveg módosítása. captcha txt

Start typing and press Enter to search