ESŐVÍZ SZŰRŐ

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

A kristálytiszta esővíz titka

Ahhoz, hogy az összegyűjtött esővíz tiszta legyen az esővíz ciszternába vezetése előtt a szerves anyagokat és a durvább szennyeződéseket ki kell szűrni az esővízből. Ehhez speciális, esővíz hasznosító szűrőt kell alkalmaznunk a tetőről érkező vizeket a tározóba vezetés előtt. További finom szűrést a tározóban, vagy azt követően szükségtelen beiktatni, sőt felesleges áramlási ellenállásával a szivattyús üzemet nehezíti, ill. baktériumtenyészet kialakuló pontja lehet.

Érdemes a gondozásmentes szűrőket választani, amik az örvényszűrés elvén, vagy más öntisztító módon öntisztulóak.

Esővíz szűrő vásárlása ‣

A HYDRO-KING® esővíz szűrők előnyei

  • Speciálisan esővíz-hasznosító rendszerekhez fejlesztették ki
  • A szűrőn áthaladt tisztított víz nemcsak WC öblítésre, tisztítási célokra és öntözésre, hanem a mosógépekben történő felhasználására is alkalmas
  • Eltávolítják a tetővizekben lévő durva és finom szennyező részecskéket
  • Tartósan jó szűrési hatásfokkal, csekély vízveszteséggel működnek
  • Eső elmúltával kiszáradnak
  • Nem tömődnek el, így nem képződnek rajtuk baktériumok, gombák és algák
  • Jó hozzáférhetőség, könnyű tisztíthatóság és csekély karbantartási igény
  • Alkalmasak törmelékek, magvak, madárürülékek, rovarok felfogására

Teljeskörű szaktanácsadás, profi garancia és szerviz háttér

A HYDRO-KING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy esővíz szűrő beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Az innovatív fejlesztéseinknek és a több mint 10 éves nemzetközi tapasztalatainknak köszönhetően jól méretezett, tartós és gazdaságos esővíz hasznosító rendszereket kínálunk.

A HYDRO-KING® esővíz hasznosító rendszerei a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, az üzembiztonság, a kiemelkedő hatásfok és a feladatra optimalizált szempontok jegyében.

A megfelelő termék kiválasztásához forduljon hozzánk bizalommal! Szaktanácsadással, helyszíni felméréssel segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő terméket, kialakítani a célnak megfelelő rendszert!

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Nem olvasható? Szöveg módosítása. captcha txt

Start typing and press Enter to search