KERTI SZIVATTYÚ

Öntöző szivattyúk

Ha kertjének zölden tartásához a vizet ásott vagy fúrt kútból nyeri, vagy a drága vezetékes víz helyett esővizet használ, szüksége lesz egy olyan kerti szivattyú típusra, amivel öntözni lehet és ami a vizet a kívánt fogyasztási pontokra szállítja.

Nyomásfokozó szivattyúk

Nyomásfokozó szivattyúra akkor van szükség egy épületben (családi házban, hotelben, panzióban vagy az iparban), ha a vízhálózati nyomás nem elegendő. Ezek a szivattyúk többnyire a hálózatra rákötve üzemelnek, és fokozzák annak nyomását.

Házivízmű

A házi vízmű rendszerrel, más nevén házi vízellátóval biztosíthatjuk a kert folyamatos öntözését, és házunk vízellátását is megoldhatjuk vele. A házi vízmű, egy komplett rendszer, melynek egyik része egy szivattyú, pl. egy kerti szivattyú, a másik fő részegysége egy hidrofor tartály, harmadik rendszereleme pedig egy nyomáskapcsoló.

Hidrofor tartály

A hidrofor tartállyal vízgépészeti rendszerünk tároló kapacitását tudjuk növelni. Azon túl, hogy a rendszerbe épített tágulási tartály csökkenti szivattyúnk ki-be kapcsolási gyakoriságát, még kellő rugalmasságot is biztosít a csőhálózatnak.

Nyomáskapcsoló

Nyomáskapcsolóinkkal automatizálhatja vízgépészeti rendszerét, átfolyás érzékelő vezérléseinkkel, pedig ezen túlmenően megvédheti szivattyúját a szárazon futás ellen. Innovatív fordulatszám szabályzós egységeinkkel rendszerét állandó nyomásértéken üzemeltetheti, amivel jelentős pénzt is takaríthat meg.

Szökőkút szivattyúk

A szökőkút a kertünk, házunk ékköve. Az esztétikai élvezeten túl a vízcsobogás nyugtat, már a látvány is hűsít, ráadásul a csobogó a belső térben a párásító funkciót is betölti. A csobogók, szökőkutak lelke is a szivattyú, ami a vizet mozgatja. A szökőkút szivattyúkról további részletek itt.

Termékeink mögötti érték

A HYDRO-KING® Kft. kerti szivattyú termékei között megtalálja az Ön igényeinek megfelelő garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú terméket. A HYDRO-KING® Kft. fennállásának 20 éve alatt profi garancia ellátást és biztos szerviz hátteret épített ki, amely meghibásodás esetén megfelelő alkatrészellátást, gyors és szakszerű javítást biztosít, így a kerti berendezések hosszú távú, fennakadás nélküli, folyamatos működése garantált.

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Nem olvasható? Szöveg módosítása. captcha txt

Start typing and press Enter to search