MEDENCE SZIVATTYÚ

A medence szivattyú, más néven vízforgató szivattyú a medencében levő víz állandó keringetésével gondoskodik a medencében levő víz megfelelő minőségének fenntartásáról, a tiszta víz állandó jelenlétéről.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Kifejezetten csendes, zajszegény működés

A HYDRO-KING® által forgalmazott vízforgató szivattyúk kialakításukból adódóan rendkívül csendesen üzemelnek. Úszómedencénk így a szivattyú működése közben sem veri fel a kert csendjét, nem zavarja meg sem a mi, sem környezetünk nyugodt pihenését, kikapcsolódását.

Medence szivattyú vásárlása ‣

Előszűrős kivitelek

A HYDRO-KING® által forgalmazott szivattyúk többsége előszűrővel van ellátva, ami meggátolja, hogy egy nagyobb szennyeződés, vagy tárgy (gyűrű, kavics, falevél, műfogsor stb.) a megrongálhassa a szivattyú járókereteit, tönkre tehesse a vízforgató rendszert.

Medence szivattyú vásárlása ‣

Önfelszívó rendszerű kialakítás

A HYDRO-KING® által forgalmazott szivattyúk önfelszívó rendszerűek, ezért a vízszint fölött, a medencétől távolabb is elhelyezhetőek, így nem kell aggódnunk, hogy szivattyúnkat nedvesség éri. A jól szellőző, zárt, pára – és fagymentes géptér minden szivattyú hosszú távú működésének alapja.

Medence szivattyú vásárlása ‣

Érdemes elgondolkodnia!

Javasoljuk gépalap beszerzését is (amit a vízforgató szett tartalmaz), hiszen a szivattyú+tartály szett így nem kell, hogy a gépészeti tér/akna padlóján álljon, mivel a gépalap kiemeli a gépészeti egységet. Kisebb vízszivárgás, csöpögés esetén a gépalap képes megóvni a szivattyút!

Komplett szettben kedvezőbb!

A medence keringető szivattyú magában nem sokat ér. A szakszerű és hatásos medence szűréshez szükségünk lesz egy homokszűrőre is és a hozzá illeszthető váltószelepre. Komplett medence vízforgatóinkról (ami egy medence szivattyúból, hozzá méretezett homokszűrőből, váltószelepből és gépalapból áll) részletesebben az alábbi gombra kattintva tájékozódhat.

Beépíthető biztonság

A HYDRO-KING®® speciális, beépített szintkapcsolóval ellátott szivattyúja lehetőséget biztosít arra, hogy a gépészeti térben egy kis, 20-25 cm-es zsompba elhelyezve könnyedén kiszivattyúzza a szivárgó vizet, akár nagyobb csőtörés esetén is. Az eszköz segítségével jelentős javítási költségeket takaríthat meg. Egy átlagos javítás ára a többszörösébe kerül ennek a kiegészítőnek a beszerzéséhez képest.

Megnézem a WEBSHOP-ban ‣

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDRO-KING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy medence szivattyú beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search