MEDENCE VEGYSZER

A medence vizét vegyszerekkel is tisztítani kell ahhoz, hogy a medence bakteriológiai szempontból is tiszta legyen. A megfelelő vízminőség eléréséhez rendszeresen kell fertőtleníteni, pelyhesíteni, megfelelően kell beállítani a víz pH-értékét, és gondoskodni kell az algamentesítésről is.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Medence vegyszer

A HYDRO-KING® Kft.-nél ehhez különböző kiszerelésben vásárolhatunk klór granulátumot vagy klór tablettát, algaképződést gátló folyadékot és szakembertől kérhetünk tanácsot a vegyszer adagolásával kapcsolatban.

Medence vegyszer vásárlása ‣

Vegyszer adagolást segítő termékek

A legegyszerűbb vegyszer adagolási mód a kézzel történő adagolás. A vegyszereket szkimmerbe, kiegyenlítő tartályba vagy úszó adagolóba téve juttatjuk a vízforgató rendszerbe.

H-K ÚSZÓ VEGYSZERADAGOLÓ előnye, hogy a víz felszínen úszva a belehelyezett lassan oldódó vegyszertabletta folyamatosan oldódik a vízbe. Állítható nyílásának köszönhetően a vegyszer oldódási ideje szabályozható.

Úszó vegyszeradagoló vásárlása ‣

HYDRO-KING® minőség

A HYDRO-KING®-nél úgy gondoljuk, hogy a medencék karbantartásához használt vegyszereket csak komoly minőségi sztenderdek figyelembevételével szabad forgalmazni, így nálunk csak és kizárólag minőségi termékeket vásárolhat meg.

Nézzen körül webáruházunkban, és ismerkedjen meg az egyes vegyszertípusokkal. A fogalmazott termékeinkről részletes információkat talál, így megtudhat mindent azok kiszereléséről, rendeltetéséről és adagolásáról.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search