SILEN PLUS MEDENCE SZIVATTYÚ

Az innovatív, fordulatszám szabályozós Silen plus medence szivattyú akár 84%-os energamegtakarításra és 58%-os vízmegtakarításra képes.

Gyors megoldásra van szükségem:

Érdekelnek a részletek, inkább tovább olvasok

Silen plus – közel a természethez

A HYDRO-KING® által forgalmazott Silen plus vízforgató a környezet védelmét tűzte ki fő célul. Megközelítőleg 60-80% CO2 kibocsátás csökkenést ér el. Ez az ökológiai lábnyom csökkenés  már a legkisebb szivattyú típusnál (Silen plus 1M) akár 30-50 fát jelent évente, nagyobb medencéket kiszolgáló típusoknál (Silen plus 2M, Silen plus 3M) ez akár 300-400 fát is jelenthet évente.

Sőt a Silen plus mindezt úgy teszi, hogy jelentős pénzt takarít meg tulajdonosának.

Silen plus Medence szivattyú vásárlása ‣

Megtakarítások a Silen plus medence szivattyúval

A kalkuláció a következő adatok alapján készült: üzemidő: 150nap/év, elektromos áram díj: 50 Ft/kWh, víz+csatornadíj: 750 Ft/m3

evopool® vezérlő rendszer

A váltószelepre építhető evopool® Vezérlő rendszer érzékeli a váltókar pozícióját, ez alapján vezérli a szivattyút. Váltások között automatikusan kapcsolja a Silen plus-t, illetve módosítja a fordulatszámot a különböző ciklusok között. A pofon egyszerű és hatékony üzemeltetés garantált.

Silen plus Medence szivattyú vásárlása ‣

evopool® filtration plus

Szűrés üzemmódban a Silen plus a medence méretéhez és kialakításához igazodva szabályozza a fordulatszámát. Ezáltal optimális áramlási sebességen kiemelkedő szűrési hatásfokkal, jelentős energiamegtakarítás mellett képes üzemelni.

HATÁS: a medence adottságaihoz optimalizált üzem a maximális hatákonyság érdekében.

MEGTAKARÍTÁS: akár 84% energiamegtakarítás a hagyományos fix fordulatú szivattyúkhoz képest.

Silen plus Medence szivattyú vásárlása ‣

evopool® backwash plus

Egyedi fejlesztésnek köszönhetően a Silenplus rövidebb idő alatt, magasabb hatásfokkal tisztítja meg a szűrőegységet, így jelentős vízmegtakarítást ér el az visszamosatási folyamat alatt.

HATÁS: a visszamosatási ciklus idejének lerövidülése, megnövelt tisztítási hatásfok mellett.

MEGTAKARÍTÁS: akár 58% vízmegtakarítás a hagyományos fix fordulatú szivattyúkhoz képest.

Silen plus Medence szivattyú vásárlása ‣

Beépíthető biztonság

A HYDRO-KING®® speciális, beépített szintkapcsolóval ellátott szivattyúja lehetőséget biztosít arra, hogy a gépészeti térben egy kis, 20-25 cm-es zsompba elhelyezve könnyedén kiszivattyúzza a szivárgó vizet, akár nagyobb csőtörés esetén is. Az eszköz segítségével jelentős javítási költségeket takaríthat meg. Egy átlagos javítás ára a többszörösébe kerül ennek a kiegészítőnek a beszerzéséhez képest.

Megnézem a WEBSHOP-ban ‣

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDRO-KING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy medence szivattyú beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search