SZENNYVÍZTECHNIKA

Ha épületünk akár egyetlen vizes blokkja az utca szint alatt helyezkedik el, szennyvíz átemelőre lesz szükségünk. Ezzel lehet a ház vizesblokkjában levő szennyvizet a magasabban levő csatornahálózatba juttatni. Akkor is szennyvíz átemelő kell, ha a házi csatorna kifolyási szintje magasabban van, mint a közcsatorna fenék szintje, ellenkező esetben az a veszély áll fenn, hogy ha eldugul a csatorna vagy egy kiadós felhőszakadás miatt megtelik, házunk alsó terei az utca szint magasságáig szennyvíztározóvá alakulnak. Ennek a katasztrofális helyzetnek a kialakulását – amelyben a kár sok milliós lehet – a szokványos visszafolyás-gátlók nem tudják megakadályozni. Nem véletlenül írja elő az ide vonatkozó szabvány kötelező érvénnyel szennyvízátemelő alkalmazását.

Ha Ön szeretné a hatályos szabályoknak megfelelően elvezetni szennyvízét, vagy szeretné elkerülni a szennyvízkárokat, akkor jó helyen jár. A HYDRO-KING®® saját fejlesztésű szennyvíz-átemelői üzembiztos megoldást jelentenek a családi házak, kisüzemek, üzletek, éttermek, fitnesz-termek, stb. számára.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Kültéri, vagy beltéri átemelőt?

Egy szennyvíz átemelő rendszer kül- vagy beltéren is elhelyezhető, a döntéshez azonban meg kell vizsgálni a területi feltételeket. Ha kültéren valami miatt nem lehet elhelyezni az átemelő tartályt, pl. nincs kert, vagy a kertben nincs lehetőség annak elhelyezésére, akkor beltérit kell választani.

HYDRO-KING® szennyvíz átemelőkről bővebben ‣

Szennyvíz átemelőbe milyen szivattyút?

A szennyvíz átemelőben levő szivattyú alapvetően kétféle lehet. Az, hogy melyiket javallt beszerezni, attól függ, hogy

  1. mekkora a szivattyú szükséges emelőmagassága
  2. milyen a közcsatorna konstrukciója (gravitációs elvezetésű, vagy nyomás alatti a rendszer)

A gravitációs elvezetésű rendszerhez a VORTEX járókerekes, úgynevezett dugulásmentes szivattyúk között találjuk meg az ideálisat. Bővebb információért kattintson a VORTEX szivattyúk aloldalra!

A nyomás alatti rendszerhez a daráló, vagy más néven aprító szerkezetes szivattyú a megfelelő választás. Az aprítószerkezetes szivattyúk széles választékát ezen az aloldalon tekintheti meg!

A HYDRO-KING® magas minőségű szivattyúi nem fognak csalódást okozni Önnek, hiszen kiváló anyagokból készültek, korszerű technológiát alkalmaznak, és tapasztalt szakembereink szerelik majd be azokat.

Szennyvíz szivattyúkról bővebben ‣

Talajvízszint süllyesztése

Ha az Ön lakóhelyén a talajvíz nagyon magas, a háza pedig részben a terepszint alatt van, és ebből adódóan a talajvíz beszivárog a falon, akkor talajvízszint süllyesztésre van szüksége!

A megoldás, ebben az esetben egy talajvízszint süllyesztő átemelő, amit a beszivárgással érintett részre, a ház falához közel helyezünk el, és kiépített kavicságyakkal illetve drain csövezéssel ennek tartályába irányítjuk a talajvizet. A talajvízszint süllyesztő átemelő gazdaságos megoldás egy talajvíztől nedvesedő ház kármentesítésére és a benne lévő értékek megóvására.

HYDRO-KING® talajvízszint süllyesztő rendszerekről bővebben ‣

Konyhai zsírfogó

Amennyiben Önnek magas hatásfokú, kompakt, vagy egyedi méretű zsírfogóra van szüksége, akkor ismerkedjen meg termékkínálatunkkal. Az általunk forgalmazott, speciális kialakítású zsírfogó berendezések megakadályozzák, hogy a szennyeződések eljussanak a csatornába, így megelőzve a dugulást. Amennyiben Önnek olyan helyen van szüksége a berendezésre, melynek egyedi, a megszokottól eltérő formája van, bátran keressen minket. Zsírfogóinkat a legextrémebb terekben is kialakítjuk, felszereljük.

HYDRO-KING® zsírfogókról bővebben ‣

Szennyvíztisztíó

Ha lakóhelyén még nincs kiépítve a csatornahálózat, a legjobb megoldás a szennyvíztől való megszabadulásra a szennyvíztisztítás. A szennyvíztisztító berendezés lokálisan, helyben megoldja az épületünknél keletkezett szennyvíz tisztítását, így nem szükséges azt elvezetnünk. A szennyvíztisztító által megtisztított víz alkalmas a kert locsolására vagy akár élővízbe is vezethető.

HYDRO-KING® Szennyvíztisztító rendszerekről bővebben ‣

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Nem olvasható? Szöveg módosítása. captcha txt

Start typing and press Enter to search