SZENNYVÍZ ÁTEMELŐ

Ha épületünk akár egyetlen vizes blokkja az utca szint alatt helyezkedik el, szennyvíz átemelőre lesz szükségünk. Ezzel lehet a ház vizesblokkjában levő szennyvizet a magasabban levő csatornahálózatba juttatni. Akkor is szennyvíz átemelő kell, ha a házi csatorna kifolyási szintje magasabban van, mint a közcsatorna fenék szintje, ellenkező esetben az a veszély áll fenn, hogy ha eldugul a csatorna vagy egy kiadós felhőszakadás miatt megtelik, házunk alsó terei az utca szint magasságáig szennyvíztározóvá alakulnak. Ennek a katasztrofális helyzetnek a kialakulását – amelyben a kár sok milliós lehet – a szokványos visszafolyás-gátlók nem tudják megakadályozni. Nem véletlenül írja elő az ide vonatkozó szabvány kötelező érvénnyel szennyvízátemelő alkalmazását.

Ha Ön szeretné a hatályos szabályoknak megfelelően elvezetni szennyvízét, vagy szeretné elkerülni a szennyvízkárokat, akkor jó helyen jár. A HYDRO-KING®® saját fejlesztésű szennyvíz-átemelői üzembiztos megoldást jelentenek a családi házak, kisüzemek, üzletek, éttermek, fitnesz-termek, stb. számára.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Kültéri szennyvíz átemelő

Háztartásoknál a leggyakoribb kialakítás a kültéri szennyvíz beemelő. A szennyvíz átemelő tartálynak ideálisabb helyet adhat kertünk, mintsem lakó épületünk teréből foglaljon el hasznos területet. Kültéri szennyvíz átemelő típusainkról az alábbi linkre kattintva olvashat többet.

Kültéri szennyvíz átemelőkről bővebben ‣

Beltéri szennyvíz átemelő

Amennyiben kültéren valami oknál fogva nem lehet elhelyezni a szennyvíz átemelőt, pl. nincs kert, vagy a kertben nincs lehetőség a tartály lehelyezésére, akkor a beltéri szennyvíz beemelő a jó választás. Beltéri szennyvíz átemelő típusainkról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashat.

Beltéri szennyvíz átemelőkről bővebben ‣

Ne feledkezzen meg a motor védelméről!

A piac “kedvező” árfekvésű kínálatában többnyire lecsupaszított szennyvíz átemelőkkel találkozni, amiben sem motorvédő- vezérlőegység, sem komplex szintjeladó egység nem található. Egy ilyen szennyvíz átemelőnél a felhasználó akkor szembesül csak, hogy hiba van a rendszerben, amikor már a WC-ből, vagy a tusoló tálcából folyik ki a szennyvíz. Ekkorra a szivattyúnk már többnyire leéget, mert megszorult pl. egy ártatlan felmosórongytól, amit a takarítás után a felmosó vödör vizével együtt véletlenül lehúztunk a WC-be. A szennyvíz átemelő szivattyú javítása leégés esetén elérheti az 50.000 Ft-ot, a helyszíni kiszállásokkal, ki-be szerelésekkel együtt, pedig akár a dupláját is. Mindez azért mert nem lett beépítve motorvédő vezérlés.

Tehát ne spóroljon a motorvédő vezérlésen! Egyetlen szivattyú leégés elkerülésével többszörösen behozza az árát.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search