SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ

A szennyvíz szivattyú a legtöbb esetben egy komplex egység – mint pl. egy szennyvíz átemelő, csapadékvíz átemelő, szennyvíz tisztító – rendszereleme. A szennyvíz szivattyú rendeltetése, hogy a szívótérbe jutó szennyvizet minél gyorsabban és problémamentesen beemelje a befogadó közcsatornába.

Attól függően, hogy milyen mélyről, mekkora távolságra, illetve, hogy milyen konstrukciójú közcsatornába kell átemelni a szennyvizet, két alapváltozatra oszthatók a szennyvíz szivattyúk. Az egyik változat az ún. dugulásmentes VORTEX szennyvíz szivattyú, a másik pedig az aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyú.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Dugulásmentes VORTEX szennyvíz szivattyú

A dugulásmentes VORTEX járókerekes szennyvíz szivattyú típus a legtöbb esetben ideális választás lehet. Ez a konstrukció a hidraulika kialakításának köszönhetően lényegesen kevésbé hajlamos a dugulásra. A szivattyú felhasználásának egyedül a szükséges emelőmagasság szabhat határt. Ha a szükséges munkaponti emelőmagasság 7-8m alatt van és a befogadó közcsatorna gravitációs elvezetésú – az esetek 80%-ban ez a helyzet áll fenn – , akkor a legjobb megoldás a dugulásmentes VORTEX járókerekes szennyvíz szivattyú.

Dugulásmentes szennyvíz szivattyúkról bővebben ‣

Aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyú

Aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyú abban az esetben szükséges, ha a munkaponti emelőmagasság jóval meghaladja a 7-8 métert, vagy a rákötés nyomás alatti közcsatornára történik, amely általánosságban 15-20 méteres emelőmagasságot igényel. Az aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyú hasznos választás lehet olyan helyeken is, ahol a nyomócsőszakasz alul lett méretezve (D32 / D40) és ezért a VORTEX járókerekes szennyvíz szivattyú már nem tudná átemelni a szennyvizet.

Aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyúkról bővebben ‣

Teljeskörű szaktanácsadás, profi garancia és szerviz háttér

A HYDRO-KING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy szennyvíz szivattyú beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search