VORTEX SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ

A dugulásmentes VORTEX szennyvíz szivattyú a legtöbb esetben egy komplex egység – mint pl. egy szennyvíz átemelő, csapadékvíz átemelő, szennyvíz tisztító – rendszereleme. A szennyvíz szivattyú rendeltetése, hogy a szívótérbe jutó szennyvizet minél gyorsabban és problémamentesen beemelje a befogadó közcsatornába.

Többnyire a munkaponti emelőmagasság messze nem haladja meg a 7-8 métert, ilyen estben pedig az ideális megoldás az ún. VORTEX szennyvíz szivattyú használata.

Azonban hosszútávon egy önálló szivattyú mindezt problémamentesen ellátni nem, vagy csak folyamatos felügyelet mellett képes. A hosszútávú szakszerű megoldás egy komplett rendszer megépítése, ami a VORTEX szennyvíz szivattyún túl tartalmazza az automata motorvédő- vezérlőegységet, a szivattyú aknát, a szivattyúhoz méretezett belső csövezést és az egyéb üzemeltethetőségi eszközöket, mint a szivattyú kiemelés eszközeit, szintjeladókat, megfelelő fedlapot, gyors csatlakozókat, stb.

Amennyiben nem csak szivattyúra, hanem egy komplett átemelő rendszerre van szüksége kattintson erre a sorra! ‣

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Széles felhasználási kör

A VORTEX szennyvíz szivattyú típusok a legtöbb magán lakások, családi házak, telephelyek, kisüzemek, valamint éttermek, fittness-termek, kisebb panziók esetében alkalmasak az elárasztási szintnél mélyebben fekvő épületrészek, pincék, garázsok, szuterének, stb. szennyvizeinek átemelésére.

A dugulásmentes VORTEX szennyvíz szivattyú sajátossága, hogy a szívónyílás méretéig szinte minden dugulás mentesen távozik a szivattyú hidraulikájából. Minél nagyobb ez a szívónyílás, annál kevésbé kényes a szivattyú az elakadásra. A dugulásmentes VORTEX szivattyú típusaink maximális emelőmagassága 8-16 méter között van, ami az esetek többségében elegendőnek bizonyul.

Dupla tengelytömítés = dupla biztonság

A dupla tengelytömítés, ami az elektromotort védi meg a nedvességtől eddig csak a nagy teljesítményű ipari szivattyúk kiváltsága volt. Ez mától a múlté! A HYDRO-KING® kínálatában található DRAINEX dugulásmentes VORTEX szennyvíz szivattyú család legkisebb tagja is már dupla tengelytömítéssel van ellátva. Ha az első elkopna és átengedne, a második tömítés még akkor is biztosítja a száraz, páramentes motorteret.

Elnyűhetetlen járókerék

Szennyvíz szivattyúink esetében kemény, kopásálló rozsdamentes acél, szürke öntvény és bronz alapanyagokat alkalmaznak a járókerekek kialakításánál. Így a HYDRO-KING® szennyvíz szivattyúinak járókerekei – rendeltetés szerű használat alatt – szinte elnyűhetetlen elemnek számítanak.

Nagy emelőmagasság igény esetén darálós szivattyút!

Bár az esetek többségében egy VORTEX szennyvíz szivattyú ideális választás lehet, nagy emelőmagasság igény esetén viszont már nem alkalmazható. Amennyiben a függőleges emelőmagasság jócskán meghaladja a 10 métert, vagy a vízszintes távolság a befogadó közcsatornáig több száz méter, netán a már lefektetett nyomócsőszakasz alul lett méretezve (D32-D40); ilyen esetekben a darálós szennyvíz szivattyú az ideális választás. Darálós szennyvíz szivattyút kell akkor is alkalmazni, ha a rákötés nyomásalatti közcsatornára történik.

Darálós szennyvíz szivattyúkról bővebben ‣

Profi szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

Egy VORTEX szennyvíz szivattyú esetén alapfeltétel a gyors és szakszerű szervizháttér, valamint a megfelelő, készletről történő alkatrészellátás. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, helyszíni szerviz szolgáltatással, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search