SZENNYVÍZTISZTÍTÓ

A HYDRO-KING®® által forgalmazott szennyvíztisztító berendezés lokálisan, helyben megoldja az épületünknél keletkezett szennyvíz tisztítását, így nem szükséges azt elvezetnünk.

Az univerzális szennyvízkezelő, szennyvíztisztító berendezés minden háztartási szennyvíz kezelésére alkalmas. Az alkalmazott tisztítási eljárás aktivált iszappal, totál-oxidációval működő biológiai kezelés, mely során a természetes vizek öntisztulásához hasonló mechanizmusok játszódnak le a jelenlevő szervesanyag eltávolításakor. A különbség a természetben lejátszódó folyamatokkal szemben, hogy a lehető legjobb tisztítási állapot elérése érdekében a természetes folyamat, a tisztítást végző mikroorganizmusok dúsításával gyorsabb. A tisztítási folyamatot úgy méretezik, hogy a szennyvíz elég hosszú ideig legyen a tartályban ahhoz, hogy a jelen levő szerves anyag lebontása megtörténjen.

A megtisztított víz felhasználható öntözésre, elszikkasztható, vagy felszíni befogadóba vagy élővízbe (tóba, patakba) vezethető.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

30 év garancia!

A HYDRO-KING®® szennyvíztisztító anyaga üvegszállal erősített poliésztergyanta, amely hőre keményedő többkomponensű műanyag. Az üvegszál nagy mechanikai ellenálló képességet, a poliésztergyanta pedig a vegyszerállóságot garantálja. Az így kialakított tartály sokkal jobban ellenáll a vegyi, biológiai és természeti hatásoknak, mint a vas, a beton és a hőre lágyuló műanyagok. Az üvegszálas műanyag nem pattogzik, nem repedezik, nem szivárog és hőmérséklet változásra sem változtatja meg az alakját. Ezért nyugodtan biztosítunk 30 év garanciát a szennyvíztisztító tartályára.

szennyviztisztito2x
szennyviztisztito_kiemelkedo_hatasfok2x

Kiemelkedő tisztítási hatásfok

Szennyvíztisztíó berendezéseink kiemelkedő hatásfokkal tisztítják meg a háztartás szennyvizét. Mindezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a HYDRO-KING®® szennyvíztisztítói rendelkeznek az UNI EN 12566-3 szabvány szerinti gyártói CE minősítéssel. Igény esetén a tisztított víz akár élővízbe is bevezethető (élővízbe történő elvezetés esetén vízjogi engedély szükséges).

Gyors telepítés

Szennyvíztisztító berendezéseink úgy lettek felépítve, hogy a telepítés gyors és egyszerű legyen, minimálisra csökkentve ezáltal a beépítés idejét és természetesen annak költségét is. A HYDRO-KING®® által fogalmazott szennyvíztisztító egységét olyan egyszerű letelepíteni, hogy akár egy végfelhasználó is elvégezheti. Természetesen igénybe veheti szaktudásunkat is. Helyszíni koordinációval, vagy telepítéssel, üzembe helyezéssel segítjük Önt, hogy a végeredmény egy hosszútávon hibátlanul üzemelő rendszer legyen.

gyors_telepites2x
szakszeru_meretezes2x

Univerzális rendszer, széles felhasználási kör

Szennyvíztisztító családunk széles skálája lehetővé teszi a pontos kiválasztást az Ön igényeire. 2 LE-től (LE = lakosegyenérték: az a létszám ami a stabil háztartásban élők számát határozza meg) akár az 50LE-ig kínálunk megoldást. Rendszereink finomhangolható szelepekkel vannak ellátva és akár sorolhatóak is, így szinte tetszőleges kapacitás érhető el velük, így akár közüzemi létesítmények, szállodák, panziók, sport létesítmények, irodaházak, ipari telepek, stb. számára is tudunk megoldást kínálni. Kínálatunkban megtalálhatóak olyan berendezések is, amik hétvégi házakhoz alkalmasak, azaz olyan háztartásoknál, ahol a szennyvíz termelés nem rendszeres.

Profi szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

Egy szennyvzítisztító esetén alapfeltétel a gyors és szakszerű szervizháttér, valamint a megfelelő, készletről történő alkatrészellátás. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, helyszíni szerviz szolgáltatással, megfelelő alkatrészellátás garantálja vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search