TALAJVÍZSZINT SÜLLYESZTÉS

Kertjében magas a talajvíz? A ház szigetelése nem megfelelő, vagy sérült és gyakran beszivárog épületén belülre a víz? A talajvízszint süllyesztés megoldást nyújt problémájára. Talajvízszint süllyesztő rendszereink alapja a szakszerű méretezés és a megfelelő pozicionálás, amit helyszíni felmérés alkalmával tudunk teljeskörűen megtervezni.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Talajvízszint süllyesztés elemei

Egy hosszútávon problémamentesen működő talajvízszint süllyesztő rendszernek a három fő feltétele a részletes helyszíni felmérés, a szakszerű méretezés és a szükséges rendszerelemek megfelelő kiválasztása. A HYDRO-KING® talajvízszint süllyesztő rendszerei minden esetben az adott igényre készülnek. Főbb rendszerelemek: drain csőhálózat, speciális talajvízszint süllyesztésre alkalmas szívótér akna, nagy teljesítményű átemelő szivattyúval, automatikus üzemet biztosító motorvédő- vezérlő egységgel, lépésálló fedlappal.

Ingyenes helyszíni felmérés igénylése ‣

talajvizszint_sullyesztes_elemei2x
szakszeru_meretezes2x

Szakszerű méretezés = száraz helyiségek

A magas talajvíz gyakori jelenség hazánkban, amely rosszul szigetelt házaknál jelentős károkat tud okozni különösen nagyobb esőzések alkalmával. Talajvízszint süllyesztés alkalmával olyan rendszert építünk ki az ingatlan veszély zónáiban, amely a vízbetörés lehetőségét a minimálisra csökkenti.

Ingyenes helyszíni felmérés igénylése ‣

Energiatakarékos

Talajvízszint süllyesztés alkalmával használt gépészeti rendszerelemek mind magas hatásfokú gépek, alacsony fogyasztású motorral rendelkeznek, így nemcsak energiatakarékosak, de fenntartásuk is igazán pénztárcakímélő megoldást nyújt házunk megóvására, kármentesítésére.

Ingyenes helyszíni felmérés igénylése ‣

energiatakarekos2x
minoseg_garancia

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDRO-KING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy talajvízszint süllyesztő rendszer beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search