MŰSZAKI ELADÓ KOLLÉGÁT KERESÜNK

VÁLTOZATOS MUNKA, VALÓDI KIHÍVÁSOK

A HYDROKING a hazai szivattyús és vízgépészeti piac egyik vezető szakértője. Legfőbb küldetésünk, hogy komplex, valós és hosszútávú megoldást ajánljunk Ügyfeleink vízgépészeti és szivattyús problémáira. Úttörők vagyunk a vízgépészet több területén is. Az ország első előregyártott átemelője hozzánk köthető. Elsőként csatlakoztunk Magyarországól és egyedüli tagja vagyunk magyar vállalkozásként a Német Esővízhasznosítók Egyesületének immáron több mint 20 éve. Végtelen lelkesedéssel kutatjuk az innovációt, a környezettudatos vízgépészeti megoldásokat és folyamatosan képezzük magunkat, hogy szakterületünk professzionális és hiteles képviselőjeként, valódi értéket teremtsünk a piacon. Bővebben olvashatsz a HYDROKING-ről a “Rólunk” oldalon!

ertekesito_pult2x

Kedves leendő Értékesítőnk!

Várjuk, hogy megtaláljunk és általad betöltsük a gondosan kialakított értékesítő pultunk üres felét. Az elmúlt évek számunkra jelentős fejlődést hoztak és szerencsére az idei év sem különb e tekintetben. Segítségeddel Ügyfeleink még gyorsabban kaphatnak tanácsot és megoldási javaslatot felmerült problémáikra, Viszonteladó Partnereinket általad pedig még hatékonyabban tudjuk segíteni fejlődésükben. Nálunk az értékesítői pozíció nem egy unalmas, monoton munkakör. Széleskörű megoldásainkból eredően – medencegépészeti megoldásaink, esővízhasznosító rendszereink, kerti és házi vízellátó szivattyúink, szennyvíztechnikai rendszereink révén –  a felmerült Ügyfél igények kimondottan változatossá teszik a mindennapi munkát, amihez természetesen megadunk minden szükséges segítséget. Szóval keresünk egy szuper csapattársat, reméljük, hogy éppen Te vagy az!

Várunk szeretettel,

a HYDROKING csapata

Műszaki eladó pozíció HYDROKING módra

 • Személyesen, telefonon és e-mailen beérkező vevői megkeresések fogadása,
 • Vevői igények felmérése és kiszolgálása
 • Megrendelési folyamatok kezelése, termékértékesítés, megrendelt áruk összekészítése
 • Együttműködés a beszerzéssel és a szervizes munkatársakkal
 • Nagyobb projektekben való közreműködés a vezetőséggel

Pár fontos kiegészítő info a munkavégzésről

Megbecsülés és családias környezet

Hosszútávú stabil munkalehetőség

Folyamatos szakmai fejlődés és változatos pörgős feladatok

Minket keresel, ha

 • Hosszútávú, stabil hátterű munkáltatóra vágysz
 • Egyműszakos munkarendet szeretnél vállalni (munkaidő H-P 8:16:30-ig, szombatonként 9-12-ig, ez előre egyeztetett hétvégéken, max havi 2 alkalommal)
 • Kiszámítható, fix összegű havi bérezési konstrukció ad számodra biztonságot (nem forgalom utáni mozgóbér rendszerünk van)
 • Teljes munkaidőben, határozatlan idejű munkaszerződéssel keresel új munkalehetőséget – nem kell vállalkozó légy, hogy velünk dolgozz
 • Nyitott vagy folyamatos szakmai képzésekre házon belül
 • Családias hangulatú, összetartó kislétszámú csapatban érzed jól magad
 • Szeretnél egy kulturált munkakörnyezetben, a 11. kerületben található bemutató termünkben (Hunyadi János út 9.) dolgozni

TE vagy számunkra az ideális új kolléga, ha

 • Minimum középfokú befejezett tanulmányaid vannak – ha nem a mi szakmánkba vágó, az nem kizáró
 • Jó kapcsolatteremtő készség, erős kommunikáció jellemez
 • Párhuzamos folyamatok átlátása nem jelent számodra gondot
 • Értékesítésben szerzetél már 1-2 év tapasztalatot , de ha más területen dolgoztál eddig és kipróbálnád magad nálunk, ne habozz a jelentkezéssel
 • Precízen adminisztrálsz és kezeled a pénztárt,
 • MS Office programok használatában felhasználói szinten jártas vagy

Pár fontos kiegészítő info a munkavégzésről

Munkavégzés helye

1117 Budapest, Hunyadi János út 9.

Munkaidő

Hétfőtől-Péntekig, 8:00-16:30-ig. Azonban cégünk szombaton is nyitva van 9:00-12:00-ig. Minden második szombaton Neked kellene tartanod a frontot erre a három órás időre. Ezt kérlek vedd figyelembe, mielőtt jelentkezel.

Előfordul, hogy egy-egy termékünket meg kell emelni, ehhez használhatsz eszközöket

Jelentkezz az állásra!

#1 Küldd el jelentkezésed

Ha a részletek megismerése után úgy érzed, szívesen kipróbálnád magad MŰSZAKI ELADÓként nálunk, nincs más dolgod, mint a karrier@hydroking.hu e-mail címre küldd el legfrissebb fényképes önéletrajzod és csatold be motivációs leveledet is. Ne ijedj meg a motivációs levéltől, csak pár saját gondolatra vagyunk kíváncsiak, miért szeretnéd ezt az állást és mi tesz téged alkalmassá a részletezett feladatok ellátásra.

A kiválasztás lépései

Telefonos interjút követi a személyes találkozás, ahol lehetőséged van megismerni minket, a környezetet és bemutatni nekünk, miért te vagy a legideálisabb jelölt

Köszönjük, hogy végig olvastad a MŰSZAKI ELADÓ munkatárs hirdetésünk részleteit, reméljük hamarosan pályázóink között láthatunk!

Sok sikert,

a HYDROKING® csapata

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search