Pályázatot nyert a HYDRO-KING

 In Hírek

Pályázat – GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02339

Kedvezményezett neve: HYDRO-KING Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt Címe: Kapacitás kialakítás

Szerződött támogatási összeg: 9 971 973 Ft.

Támogatás mértéke: 69,87 %

Projekt tartalmának bemutatása:

A Hydro-King Kft. fejlesztésének célja a 28.13 – Egyéb szivattyú,kompresszor gyártása és a 47.19 – Iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem tevékenységi kör alatt végzett szolgáltatását bővítse. A projekt a GINOP_PLUSZ-1.2.2.-22 kódszámú pályázaton a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg 9,97 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

Az elnyert támogatás segítségével az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:

Eszközök az Egyéb szivattyú, kompresszor gyártása tevékenységhez:

Saját termékcsaládunk gyártásához szükséges: központi kompresszorállomás: ami a pneumatikus hálózatot táplálja, forrasztóállomás, amikkel az elektronikai alkatrészek forrasztását végezzük el, illetve ehhez kapcsolódó elszívó berendezés. Csavarozó gépek, amivel az alkatrészek összecsavarozását végezzük hatékonyan. A szerelő sor végén egy raklap fóliázó gépet kívánunk beállítani. A műanyag hegesztő gépek segítségével a műanyag tartályok a jövőben házon belül saját erővel készüljenek, ami a versenyképességünk növelését biztosítja.

Eszközök az Iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem tevékenységhez:

Fotóstúdió felállítása:

A tervezett fotótechnikai eszközökkel (Nikon Z9 váz, Nikkor Z 14-30 f4 S és Nikon Z 70-200mm f/2.8 VR S objektívek, SanDisk Extreme Pro CFExpress Type B 256GB memóriakártya) a jövőben házon belül tudjuk elkészíteni a termékfotókat.

IT: az Asus Laptop, Samsung monitor, iPad Air (2020) segítségével a gyártási folyamatokat támogatjuk, illetve a fényképek szerkesztése, marketing anyagok előállítása lehetséges.

Átalány költség: a projekt során jelentkező átalány költségek kerülnek elszámolásra.

A modern eszközök révén a termelékenység javul (5% költségcsökkenés), nő a kapacitás, így összességében az árbevétel várhatóan 5-10 %-kal emelkedik.

Összességében jelentős szolgáltatási minőség javulás érhető el, rövidülnek a szolgáltatási határidők. A rövidebb határidőkkel, jobb minőség, bővülő szolgáltatási kör mellett, nagyobb kapacitással javul a piaci pozíció, új vevőket tudunk szerezni. A beruházásnak köszönhetően a munkahelyeket meg tudjuk őrizni. A beruházás helyszíne a Kajászói székely. A beruházás tervezett fizikai befejezése:2023.08.30.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.08.30.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02339

 

 

Recent Posts
Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search