A HYDROKING® Kft. 1996 –ban alakult. A cég története szorosan összefügg a szivattyúkkal. Az alapító id. Dienes György vegyipari gépészmérnök húsz éven át szivattyúk üzemeltetésével, fejlesztésével, vízgépészeti rendszerek tervezésével foglalkozott vezetőként az ország legnagyobb közmű vállalatánál, a Fővárosi Csatornázási Műveknél. A rendszerváltással egyidejűleg megalapította a Komunáltechnika Kft-t, amely a német ABS szivattyúgyár magyarországi képviseletét látta el. A márka hazai piaci bevezetése és látványos felfutása után a német gyár a Kft-t megvásárolta és ma is mint leányvállalata a piacvezetők között található. A HYDROKING® Kft. alakulása óta fontos szempont, hogy nem elsősorban termékek értékesítésére koncentrál, hanem műszaki problémák megoldására. Ezt komplex szolgáltatási háttérrel biztosítjuk partnereink számára. A kezdetektől alapelvként kezeltük az újszerű műszaki megoldások ismertetését, hazai környezetbe történő átültetését. Így például az esővíz-hasznosításban, a nyomásalatti szennyvízelvetésben, a kedvező ár/érték arányú uszodatechnikai gépészetekben úttörők vagyunk

Tevékenységi körünk kiemelkedő célcsoportjai:

 • környezetvédelmi szakcégek,
 • uszodatechnika területén dolgozó szakcégek,
 • öntözéstechnikai cégek,
 • épületgépész tervezők és kivitelezők.

Saját fejlesztésű esővízhasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban. Legendás hírű szerviz és garancia hátteret biztosítunk rendszereinkre és termékeinkre. Budapesten saját vízgépészeti bemutatóteremmel rendelkezünk, ahol az érdeklődők és partnereink termékeinket megtekinthetik és működés közben is tanulmányozhatják. Jövőbeli fejlesztéseink a környezetvédelem, energiafelhasználás csökkentése és a víz, mint környezeti érték, gazdaságos alkalmazására irányulnak. 2004 januárjától az alapító id. Dienes György nyugdíjba vonult. Azóta szaktanácsadóként és a szennyvíztechnikai terület specialistájaként segíti a HYDROKING® Kft. munkáját.

Kiskereskedelem

Cégünk saját bemutatóteremmel rendelkezik, Budapesten a XI. kerület Hunyadi János út 9. szám alatt. Versenyképességünk biztosítása érdekében magas mérnöki szintű szaktanácsadást, igény szerint telepítést és üzembe helyezést, karbantartást, valamint legendás szervízszolgáltatást kapcsolunk a termékekhez.

Nagykereskedelmi üzletág

1997-től kezdődően a kútfúrók, kertépítő cégek, épületgépészeti vállalkozások, 2000-től az uszodatechnikai szakcégek igényeinek megfelelően építettük ki nagykereskedelmi rendszerünket.

Projektek megvalósítása

Egyedi igényeknek megfelelően környezettechnikai, csapadékvíz-hasznosítási, épületgépészeti, speciális vízgépészeti, különleges szennyvíz elvezetési problémák megoldására tervezéssel, gyártással, helyszíni felméréssel, telepítéssel és üzembe helyezéssel állunk rendelkezésre. Ennek megvalósítása során a saját importból származó gépegységeken alapuló gyártás és a tervezési munka a meghatározó.

Szerviztevékenység

A törvényi előírásoknak megfelelően, az importált gépek garanciális kötelezettségeit, valamint ezen felül, a garanciaidőn túli alkatrész ellátását, karbantartását, javítását is biztosítjuk, melynek keretében hosszú távú, megbízható vevőszolgálattal állunk partnereink rendelkezésére. Budapesten, Kajászón, Pécsen, Szegeden és Győrben is.

Fejlesztés és gyártás

A hazai piaci igények és a legfejlettebb nyugati technika fejlődésének egyidejű figyelemmel kísérése mellett az elmúlt évek során több saját termék fejlesztését végeztük el, és jelenleg is folyamatosan folytatjuk új termékek kialakítását. Fejlesztéseink eredményeképpen jelentős részben hazai elemekből és munkával magas használati értékű termékeket hoztunk, illetve hozunk létre, olyanokat, mint esővíz-hasznosító rendszerek, előregyártott kültéri és beltéri szennyvízátemelő berendezések, komplett hidromasszázs rendszerek.

Szolgáltatásaink

 • magas színvonalú szervizháttér,
 • helyszíni szaktanácsadás, telepítés, karbantartás, hibaelhárítás,
 • rendszeres szakmai konzultációk, oktatások szervezése,
 • egyedi igényeknek megfelelő esővíz-hasznosító rendszer megoldások,
 • előregyártott és egyedi csapadékvíz és szennyvízgépészeti megoldások,
 • ipari és uszodatechnikai levegő kompresszorok,
 • medence szűrő-, vízforgatók és élményszivattyúk.

Elérhetőségeink

Budapesti bemutatóterem, szervizpont

1117 Budapest, Hunyadi János út 9.
Tel.: +36 1 261 2233
E-mail: info@hydroking.hu

NYITVA TARTÁS: 
Hét – Pén: 8:30 – 16:30
Szombat: 9:00 – 12:00

Kajászói telephely, központi raktár

2472 Kajászó, Rákóczi Ferenc u. 149.

Kajászói telephelyünkön hivatalos ügyfélfogadás nincs.
Eseti ügyfélfogadás előzetes időpont egyeztetés alapján.

További szervizpontok

HYDROKING® szervizpont Pécs

J.F. Ko-Rund Kft.
7630 Pécs, Alkotás u. 1.
Tel.: +36 72 224 857
Fax: +36 72 799 001
E-mail: info@jfkorund.hu
Web: www.jfkorund.hu

HYDROKING® szervizpont Szeged

Greatz Elektromotor 2003 Kft.
6725 Szeged, Kálvária sgt. 87.
Tel.: +36 62 488 542
Fax: +36 62 488 542
E-mail: info@greatz.hu
Web: www.greatz.hu

HYDROKING® szervizpont Győr

Szemtech Kft.
9028 Győr, Bagoly u. 10.
Tel.: +36 96 347 549
Fax: +36 96 517 2040
E-mail: szemtech@szemtech.hu
Web: www.szemtech.hu

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search