ESŐVÍZ SZIVATTYÚ

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

A megfelelő esővíz szivattyú

Az egyes esővíz hasznosító rendszerek sajátosságuknak megfelelően más és más típusú szivattyúkat alkalmaznak. A célra alkalmasak lehetnek a többfokozatú merülő szivattyúk, de az önfelszívó, vízszintes tengelyű, száraz beépítésű gépegységek alkalmazása szintén megfelelő. A búvárszivattyúk nagy előnye a szárazbeépítésű, önfelszívó szivattyúkkal szemben, hogy nincs szívóoldali probléma, vízhiány esetén sem kell utántöltögetni a vizet a szívóág légtelenítése miatt. Ezért a HYDROKING® szakemberei a búvárszivattyús rendszereket ajánlják!

A célnak leginkább megfelelő szivattyú a HYDROKING®® speciális, tisztavíz-zónás szívócsővel ellátott esővíz hasznosító búvárszivattyúja, amelyet kifejezetten a csapadékvíz tárolóból történő, automatikus vízkiemelésre, házi vízellátásra, öntözésre fejlesztették ki.

d-tron-x_beepitett_vezerles
Esővíz szivattyú

A HYDROKING®® esővíz szivattyú előnyei

  • Magas értékű, korrózióálló szerkezeti anyagok alkalmazása,
  • Hosszú élettartam a kopásálló alkatrészek, minőségi csapágyak és tömítések révén,
  • Megbízható, nyomásérzékelő vezérlés, átfolyás érzékelős szárazon futás elleni védelemmel,
  • Hangtalan járás, flexibilis csatlakozás, beépített hővédelem, tisztazónát követő úszós szívócső tartozék.

Teljeskörű szaktanácsadás, profi garancia és szerviz háttér

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy esővíz szivattyú beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Az innovatív fejlesztéseinknek és a több mint 10 éves nemzetközi tapasztalatainknak köszönhetően jól méretezett, tartós és gazdaságos esővíz hasznosító rendszereket kínálunk.

A HYDROKING® esővíz hasznosító rendszerei a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, az üzembiztonság, a kiemelkedő hatásfok és a feladatra optimalizált szempontok jegyében.

A megfelelő termék kiválasztásához forduljon hozzánk bizalommal! Szaktanácsadással, helyszíni felméréssel segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő terméket, kialakítani a célnak megfelelő rendszert!

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search