ESŐVÍZ SZŰRŐ

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

A kristálytiszta esővíz titka

Ahhoz, hogy az összegyűjtött esővíz tiszta legyen az esővíz ciszternába vezetése előtt a szerves anyagokat és a durvább szennyeződéseket ki kell szűrni az esővízből. Ehhez speciális, esővíz hasznosító szűrőt kell alkalmaznunk a tetőről érkező vizeket a tározóba vezetés előtt. További finom szűrést a tározóban, vagy azt követően szükségtelen beiktatni, sőt felesleges áramlási ellenállásával a szivattyús üzemet nehezíti, ill. baktériumtenyészet kialakuló pontja lehet.

Érdemes a gondozásmentes szűrőket választani, amik az örvényszűrés elvén, vagy más öntisztító módon öntisztulóak.

Esővíz szűrő vásárlása ‣

hydro-king_HK-FS300_esoviz_szuro
hydro-king_WFF150_esoviz_szuro

A HYDROKING® esővíz szűrők előnyei

  • Speciálisan esővíz-hasznosító rendszerekhez fejlesztették ki
  • A szűrőn áthaladt tisztított víz nemcsak WC öblítésre, tisztítási célokra és öntözésre, hanem a mosógépekben történő felhasználására is alkalmas
  • Eltávolítják a tetővizekben lévő durva és finom szennyező részecskéket
  • Tartósan jó szűrési hatásfokkal, csekély vízveszteséggel működnek
  • Eső elmúltával kiszáradnak
  • Nem tömődnek el, így nem képződnek rajtuk baktériumok, gombák és algák
  • Jó hozzáférhetőség, könnyű tisztíthatóság és csekély karbantartási igény
  • Alkalmasak törmelékek, magvak, madárürülékek, rovarok felfogására

Teljeskörű szaktanácsadás, profi garancia és szerviz háttér

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy esővíz szűrő beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Az innovatív fejlesztéseinknek és a több mint 10 éves nemzetközi tapasztalatainknak köszönhetően jól méretezett, tartós és gazdaságos esővíz hasznosító rendszereket kínálunk.

A HYDROKING® esővíz hasznosító rendszerei a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, az üzembiztonság, a kiemelkedő hatásfok és a feladatra optimalizált szempontok jegyében.

A megfelelő termék kiválasztásához forduljon hozzánk bizalommal! Szaktanácsadással, helyszíni felméréssel segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő terméket, kialakítani a célnak megfelelő rendszert!

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search