HYDROMAT IVÓVÍZ UTÁNTÖLTŐ

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

FULL automatizált rendszer megoldás

Bár folyamatosan alakítjuk méretezési algoritmusunkat az időjárás változása alapján, évente néhány alkalommal, pl. egy nyári nagy szárazság alkalmával kifogyhat esővíz tározónk. Az ilyen esetekre nyújt megoldást a HYDROKING® HYDROMAT ivóvíz utántöltő egysége, automatikusan gondoskodik rendszerünk vízutánpótlásáról a száraz időszakok alatt. Önnek tehát nem kell kézileg átkapcsolni semmit sem. A HYDROKING® esővízhasznosító rendszer automatikusan teszi a dolgát.

hydromat_automatizalt_megoldas2x
hydromat2x

HYDROMAT ivóvíz utántöltő berendezés működése

A ciszternában lévő csapadékvíz hiánya esetén a berendezés az ivóvíz hálózatból automatikusan ivóvíz utánpótlást biztosít. A HYDROMAT ivóvíz utántöltő egység precízen beállítható a szükséges minimális napi vízfelhasználásra, így nem kell Önnek amiatt aggódnia, hogy mikor ismét elered az eső, a drága ivóvíz foglalja el a helyet a víztározóban. Mindemellett plusz biztonság szivattyúnk szárazon futása ellen, ugyanis tartályunk sosem ürül le teljesen, bár ettől függetlenül esővízhasznosító szivattyúink mind szárazonfutás elleni védelemmel vannak ellátva.

Hasznos kiegészítők

Több hasznos kiegészítővel teheti még komplexebbé esővíz hasznosító rendszerét. Különböző elven működő szintmérőkkel vizsgálhatja meg ciszternája vízszintjét, de akár vizének minőségét is megmérheti mérő eszközeink segítségével.

Nézzen szét webáruházunk kínálatában esővízhasznosító kiegészítőink között!

Megnézem a WEBSHOP-ban ‣

esovizhasznositas_kiegeszitok2x
minoseg_garancia

Teljeskörű szaktanácsadás, profi garancia és szerviz háttér

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így a HYDROMAT ivóvíz utántöltő egység is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Az innovatív fejlesztéseinknek és a több mint 10 éves nemzetközi tapasztalatainknak köszönhetően jól méretezett, tartós és gazdaságos esővíz hasznosító rendszereket kínálunk.

A HYDROKING® esővíz hasznosító rendszerei a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva, az üzembiztonság, a kiemelkedő hatásfok és a feladatra optimalizált szempontok jegyében.

A megfelelő termék kiválasztásához forduljon hozzánk bizalommal! Szaktanácsadással, helyszíni felméréssel segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő terméket, kialakítani a célnak megfelelő rendszert!

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search