IPARI SZIVATTYÚ

A KSB szivattyú gyártó elsősorban az ipari felhasználásra fókuszál. Magas minőségű szivattyúk, vízgépészeti rendszerek találhatóak a gyártó kínálatában, szinte minden ipari feladatra kínál gépészeti megoldást. A HYDROKING® Kft. a KSB szivattyúk komplett termék palettáját kínálja versenyképes áron.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Ipari szivattyú hivatalos magyarországi garanciával

Egy szivattyú beszerzése szinte minden esetben hosszú távú beruházás, ezért nem érdemes kétes eredetű forrásban gondolkodni, így az olcsóbb végül többynire jelentősen drágább lesz. A HYDROKING® Kft. kizárólag hivatalos magyarországi forrásból beszerzett eredeti ipari szivattyúkat értékesít, teljeskörű hazai szerviz hálózattal és eredeti alkatrészellátással.

Ipari szivattyú beszerzése ‣

ipari_szivattyu_magyarorszagi2x

Forgalmazott márkáink

A fenti gyártókon túl a legtöbb Magyarországon beszerezhető márkát kedvező feltételek mellett tudjuk biztosítani.

gyors_telepites2x

Ipari szivattyút gyorsan, kedvező feltételekkel

A HYDROKING® Kft. kiemelt hangsúlyt feketet arra, hogy termékeit ügyfeleinek a legjobb kondíciókkal biztosítsa, a legjobb ár mellett. Tudjuk, hogy a reakcióidő és a gyors szállítás elengedhetetlen feltétele a gépbeszállítás magas színvonalú kiszolgálása érdekében, ezért munkatársaink legtöbb esetben pár órán belül elkészítik a kidolgozott ajánlatot.

Ipari szivattyú beszerzése ‣

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy KSB szivattyú beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A HYDROKING® által forgalmazott KSB szivattyúk és kiegészítők hátterét a KSB Magyarország országos szerviz hálózata és biztos alkatrészellátása biztosítja.

minoseg_garancia

Akik már minket választottak

Legyen Ön is ügyfelünk!

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search