KSB SZIVATTYÚ

A KSB szivattyú gyártó elsősorban az ipari felhasználásra fókuszál. Magas minőségű szivattyúk, vízgépészeti rendszerek találhatóak a gyártó kínálatában, szinte minden ipari feladatra kínál gépészeti megoldást. A HYDROKING® Kft. a KSB szivattyúk komplett termék palettáját kínálja versenyképes áron.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

KSB szivattyú hivatalos magyarországi garanciával

Egy szivattyú beszerzése szinte minden esetben hosszú távú beruházás, ezért nem érdemes kétes eredetű forrásban gondolkodni, így az olcsóbb végül többynire jelentősen drágább lesz. A HYDROKING® Kft. kizárólag hivatalos magyarországi forrásból beszerzett eredeti KSB szivattyúkat értékesít, teljeskörű hazai szerviz hálózattal és eredeti alkatrészellátással.

KSB szivattyú beszerzése ‣

ksb_magyarorszagi2x
gyors_telepites2x

KSB szivattyút gyorsan, kedvező feltételekkel

A HYDROKING® Kft. kiemelt hangsúlyt feketet arra, hogy termékeit ügyfeleinek a legjobb kondíciókkal biztosítsa, a legjobb ár mellett. A KSB Magyarország hivatalos forgalmazójaként tudjuk, hogy a reakcióidő és a gyors szállítás elengedhetetlen feltétele a gépbeszállítás magas színvonalú kiszolgálása esetén, ezért munkatársaink legtöbb esetben pár órán belül elkészítik a kidolgozott ajánlatot.

KSB szivattyú beszerzése ‣

A KSB teljes kínálata

A HYDROKING® Kft. a KSB teljes kínálatát forgalmazza. Legyen szó keringető szivattyúról, nyomásfokozó szivattyúról, szennyvíz szivattyúról, vagy ipari szivattyúról; cégünk gyors szállítási határidővel és kedvező áron kínál megoldást bármely KSB termék esetén.

KSB szivattyú beszerzése ‣

ksb_teljes_kinalata2x
minoseg_garancia

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy KSB szivattyú beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A HYDROKING® által forgalmazott KSB szivattyúk és kiegészítők hátterét a KSB Magyarország országos szerviz hálózata és biztos alkatrészellátása biztosítja.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search