VÍZLÁGYÍTÓ

Aligha tévedünk ha kijelentjük, hogy egészségünk megörzése mindennél fontosabb és hol kezdődik ez ha nem a víznél, létünk alapvető forrásánál. Ivóvizünk bár kezelésen esik át mire eljut lakhelyünkre, de számos kedvezőtlen elemet tartalmaz. Aktív szén szűrőink, vas-mangántalanító berendezéseink, UV csírátlanító egységeink, ózon generátoraink, RO rendszereink és vízlágyító készülékeink megoldást kínálnak az ivóvíz, a kútvíz, vagy akár az esővíz minőségének jelentős javítására.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Kínálatunkban nem csak vízlágyító

A HYDROKING® a vízkezelés teljes skáláját kínálja. Vízlágyító berendezéseinken túl UV csírátlanítók, RO készülékek, aktív-szén szűrők, vas-mangántalanítók és még számos más vízminőség javító megoldás található szortimentünkben.

A megfelelő rendszer kiválasztásában kérje munkatársaink segítségét!

Vízlálgyító, vagy egyéb vízkezelő berendezés beszerzése ‣

nem_csak_vizlagyito2x
vizlagyito_szuksegessege2x

Vízlágyító szükségessége

Hazánk ivóvizének és talajvizeinknek vízkeménysége legtöbb esetben igen magas. A vízkő károsítja a vízhálózatra kötött eszközeinket. Mosógépeink, mosogatógépeink, melegvíztározóink, fűtési rendszerünk, stb. élettartamát drasztikusan csökkenti, csőhálózatunkat hosszútávon akár teljesen el is tömítheti. Hasonló kellemetlen hatása van kerti öntöző rendszerünk elemeire is. Egy minőségi és megfelelően méretezett vízlágyító rendszerbe illesztése megszűnteti a vízkő képződést hálózatunkban.

Egy vízlágyító Önnek jelentős pénzt takarít meg, mert megvédi a vízhálózatra kötött rendszerelemeket.

Vízlálgyító, vagy egyéb vízkezelő berendezés beszerzése ‣

Komplex vízminőség javítás a HYDROKING®-től

Önnek nem kell értenie a vízkémiához. Csupán elegendő elküldenie nekünk vízminőség elemzési adatlapját és mi kiválasztjuk az Önnek megfelelő rendszert. Még nem történt vízminőség ellenőrzés? Nem probléma. Igény esetén mi elkészítjük Önnek a szükséges vizsgálatokat. További kérdéseivel keresse munkatársainkat bizalommal.

Vízlálgyító, vagy egyéb vízkezelő berendezés beszerzése ‣

komplex_vizkezeles2x
minoseg_garancia

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy vízlágyító, vagy egyéb vízkezelő rendszer beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search