KERTI SZIVATTYÚ

Öntöző szivattyúk

Ha kertjének zölden tartásához a vizet ásott vagy fúrt kútból nyeri, vagy a drága vezetékes víz helyett esővizet használ, szüksége lesz egy olyan kerti szivattyú típusra, amivel öntözni lehet és ami a vizet a kívánt fogyasztási pontokra szállítja.

ontozo_szivattyu_eligazito
nyomasfokozo_szivattyu_eligazito

Nyomásfokozó szivattyúk

Nyomásfokozó szivattyúra akkor van szükség egy épületben (családi házban, hotelben, panzióban vagy az iparban), ha a vízhálózati nyomás nem elegendő. Ezek a szivattyúk többnyire a hálózatra rákötve üzemelnek, és fokozzák annak nyomását.

Házivízmű

A házi vízmű rendszerrel, más nevén házi vízellátóval biztosíthatjuk a kert folyamatos öntözését, és házunk vízellátását is megoldhatjuk vele. A házi vízmű, egy komplett rendszer, melynek egyik része egy szivattyú, pl. egy kerti szivattyú, a másik fő részegysége egy hidrofor tartály, harmadik rendszereleme pedig egy nyomáskapcsoló.

hazivizmu_eligazito
hidrofor_tartaly_eligazito

Hidrofor tartály

A hidrofor tartállyal vízgépészeti rendszerünk tároló kapacitását tudjuk növelni. Azon túl, hogy a rendszerbe épített tágulási tartály csökkenti szivattyúnk ki-be kapcsolási gyakoriságát, még kellő rugalmasságot is biztosít a csőhálózatnak.

Nyomáskapcsoló

Nyomáskapcsolóinkkal automatizálhatja vízgépészeti rendszerét, átfolyás érzékelő vezérléseinkkel, pedig ezen túlmenően megvédheti szivattyúját a szárazon futás ellen. Innovatív fordulatszám szabályzós egységeinkkel rendszerét állandó nyomásértéken üzemeltetheti, amivel jelentős pénzt is takaríthat meg.

nyomaskapcsolo_eligazito
szokokut_szivattyuk_eligazito

Szökőkút szivattyúk

A szökőkút a kertünk, házunk ékköve. Az esztétikai élvezeten túl a vízcsobogás nyugtat, már a látvány is hűsít, ráadásul a csobogó a belső térben a párásító funkciót is betölti. A csobogók, szökőkutak lelke is a szivattyú, ami a vizet mozgatja. A szökőkút szivattyúkról további részletek itt.

Termékeink mögötti érték

A HYDROKING® Kft. kerti szivattyú termékei között megtalálja az Ön igényeinek megfelelő garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú terméket. A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt profi garancia ellátást és biztos szerviz hátteret épített ki, amely meghibásodás esetén megfelelő alkatrészellátást, gyors és szakszerű javítást biztosít, így a kerti berendezések hosszú távú, fennakadás nélküli, folyamatos működése garantált.

minoseg_garancia
Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search