NYOMÁSFOKOZÓ SZIVATTYÚ

Nyomásfokozó szivattyúra akkor van szükség családi házban, hotelben, panzióban vagy ipari létesítményben, ha a vízhálózati nyomás nem elegendő. Ezek a szivattyúk többnyire a hálózatra rákötve üzemelnek, és fokozzák annak nyomását. Ha szivattyú közvetlenül rá van kötve a vízhálózatra, akkor megtörténhet, hogy annyira megszívja a hálózatot, hogy a környező épületeknél lecsökken a nyomás. Nagyobb teljesítményű szivattyú esetén tehát nem üzemeltethetjük nyomásfokozó szivattyúnkat közvetlenül a rendszerre kötve, hanem közbe kell iktatnunk egy víztározót.

A normálszívású nyomásfokozó szivattyú szívási képessége kisebb, mint az önfelszívó társa, legfeljebb 7 méter mélyről tudja felhozni a vizet, de onnan is csak akkor, ha légmentes a szívóág. Amint levegő kerül a rendszerbe, elejti a vizet: ekkor légteleníteni kell a normálszívású nyomásfokozó szivattyú szívó oldalát.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Vízszintes tengelyű nyomásfokozó szivattyú

A vízszintes tengelyű nyomásfokozó szivattyú jól használható, ha kisebb nyomásteljesítményre van szükség (lakossági célra vagy kisebb vízigény esetén ipari vagy nyilvános felhasználásra, pl. hotelek, panziók, irodaházak stb.).

Vízszintes tengelyű nyomásfokozó szivattyú vásárlása ‣

vizszintes_tengelyu_nyomasfokozo_szivattyu2x
fuggoleges_tengelyu_nyomasfokozo_szivattyu2x

Függőleges tengelyű nyomásfokozó szivattyú

Ha nagyobb nyomásra, illetve térfogatáramra (vízszállításra) van szükség, akkor a függőleges tengelyű nyomásfokozó szivattyú a megoldás. Hívjon minket, szakszerű tanácsadással a HYDROKING® Kft. szakemberei segítenek Önnek a megfelelő szivattyú kiválasztásában!

Függőleges tengelyű nyomásfokozó szivattyú vásárlása ‣

Energiatakarékos

Nyomásfokozó szivattyú típusaink magas hatásfokú, alacsony fogyasztású motorral rendelkeznek, így nemcsak energiatakarékosak, de fenntartásuk is igazán pénztárcakímélő megoldást nyújt kertünk öntözésére, vagy akár épületünk ívóvizet nem igénylő fogyasztási pontjainak megtáplálására.

energiatakarekos2x
nyomasfokozo_szivattyu_kopasallo2x

Kopásálló anyagok

Nyomásfokozó szivattyúink járókerekei és egyéb részei kopásálló műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek, mely különösen ellenállóvá teszi őket a viszontagságokkal szemben, így biztosak lehetünk tartósságukban.

Könnyen telepíthető, univerzális felhasználás

HYDROKING® Kft. által kínált nyomásfokozó szivattyúk alkalmazhatóak házi vízellátásra, épületek, irodaházak hálózati vizeinek nyomásfokozására, de akár csatlakoztathatóak automata öntöző rendszerekhez is. Kiválóan alkalmas tartályokból történő szivattyúzásra ráfolyás esetén. Önfelszívó társaikhoz képest jelentősen kedvezőbb az áruk.

nyomasfokozo_szivattyu_univerzalis2x
guardian_me2x

Ajánlott motorvédő-, vezérlő automatika

A HYDROKING® nyomásfokozó szivattyúihoz csatlakoztatott komplex nyomásérzékelő vezérlés biztosítja a rendszer automatikus működését és véd a szárazon futás ellen, így megakadályozza a motor leégését, biztosítja a szivattyú problémamentes működését, hosszú élettartamát.

Tovább a motorvédő-, vezérlő automatikákhoz ‣

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy nyomásfokozó szivattyú beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search