NYOMÁSKAPCSOLÓ

A nyomáskapcsoló témakörben több különböző megoldást is érdemes megemlíteni. A klasszikus rugós nyomáskapcsolótól kezdve az átfolyás-érzékelő áramláskapcsolókon át egészen az innovatív frekvenciaváltós nyomáskapcsoló típusokig.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Nyomáskapcsoló

A klasszikus értelemben vett nyomáskapcsoló a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás arra a problémára, ha a szivattyút egy adott ki- és bekapcsolási érték között szeretnénk automatikusan üzemeltetni. A nyomáskapcsoló helyigénye kicsi, árfekvése kedvező. Szerkezete egyszerű, így nincs, ami elromoljon benne (leszámítva a párásodásból adódó meghibásodásokat). A párát és a vizet azonban – a többi elektronikai berendezéshez hasonlóan – nem szereti.

A nyomáskapcsolók stabil, megfelelő működéséhez szükség van a hidrofor tartály rendszerbe illesztésére, ami kompenzálva a csőhálózat nyomásingadozásait, kellő rugalmasságot ad a rendszernek.

Nyomáskapcsoló vásárlása ‣

nyomaskapcsolo2x
nyomaskapcsolo_aramlaskapcsolo2x

Áramláskapcsoló

A nyomáskapcsoló modernebb válfajai átfolyás-érzékelő vezérlésűek, közismert nevük: áramláskapcsoló. Ezek a vezérlések kompakt kis egységek, stabil, megbízható működésükhöz nem igényelnek hidrofor tartályt, és típustól függően számos extra funkciót tartalmaznak, mint a beépített szárazon futás elleni védelem vagy az automatikus újrapróbálkozási funkció szárazon futás esetén.

Áramláskapcsoló vásárlása ‣

INNOVÁCIÓ – fordulatszám szabályozós vezérlés

A legújabb innovatív megoldás ezen a területen az úgynevezett fordulatszám szabályozós vezérlés. Ez a vezérlés egy előre beállított nyomásértéken üzemelteti a szivattyút, legyen az például 3 bar, de a szivattyú teljesítményét, azaz fordulatszámát a vízigény mértékében szabályozza. Tehát ha mondjuk, egy kerti csapot nyitunk ki, amiből percenként kb. 10-15 liter víz folyik ki, akkor a szivattyúnk csak pár Watt energiával fog üzemelni, amikor viszont beindul az automata öntöző rendszerünk, akkor a vezérlés megemeli a szivattyú teljesítményét, hogy a nagyobb vízmennyiséget igénylő öntözőrendszer ág is megkapja a 3 bar nyomásértéket. Vagyis a berendezés fogyasztása mindig a használathoz idomul. Pazarlás kizárt! A fogyasztás rugalmassága révén az innovatív fordulatszám szabályozós vezérléssel jelentős energia-megtakarítás érhető el.

Fordulatszám szabályozós vezérlés vásárlása ‣

nyomaskapcsolo_fordulatszamszabalyzos2x
minoseg_garancia

Profi szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

Egy darálós szivattyú esetén alapfeltétel a gyors és szakszerű szervizháttér, valamint a megfelelő, készletről történő alkatrészellátás. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, helyszíni szerviz szolgáltatással, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search