ÁSOTT KÚT SZIVATTYÚ

A HYDROKING® Kft. által forgalmazott ásottkút szivattyú kiemelkedő minőséget képvisel a piacon. A megbízható minőség a professzionális szerviz- és garanciaháttérrel, a kiszámítható alkatrészellátással kiegészülve biztosítja a hosszú távú, fennakadás nélküli, folyamatos működést.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Állandó motorhűtés

Ásottkút szivattyúink beépített motorvízhűtéssel, más néven köpenyhűtéssel rendelkeznek, mely biztosítja a motor állandó hűtését üzemelés közben. A nagy átmérőjű ásott kutak esetében ez nélkülözhetetlen az ásottkút szivattyú védelme érdekében.

ásottkút szivattyú köpenyhűtéssel
tisztaviz_zona_uszogolyo

Tisztavíz-zónás vízelvétel

A D-TRON X típusú ásottkút szivattyú speciális kialakítású tisztavíz-zónás úszó-szívócsövével mindig a felső, a legtisztább vízadó rétegből tud szivattyúzni, így garantált a legjobb vízminőség a homokosabb ásottkútból való szivattyúzás esetén is.

Innovatív technológia – automatikus üzemű ásottkút szivattyúk komplett motorvédelemmel

A D-TRON X ásottkút szivattyú beépített nyomásérzékelővel és átfolyásérzékelővel rendelkezik. A beépített átfolyásérzékelő folyamatosan figyeli a víz áramlását: ha a folyamatos áramlás megszűnik – pl. elfogy a víz a kútból -, a beépített elektronika letiltja a szivattyú üzemelését, elkerülve így a szárazonfutás lehetőségét és a motor leégését.

d-tron-x_beepitett_vezerles
minoseg_garancia

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így az ásottkút szivattyú beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search