MÉLYKÚT SZIVATTYÚ

A Hydro-King Kft. által forgalmazott mélykút szivattyú, vagy más néven búvárszivattyúk kiemelkedő minőséget képviselnek a piacon. A megbízható minőség professzionális szerviz és garancia háttérrel, biztos alkatrészellátással egészül ki biztosítva a hosszú távú, fennakadás nélküli, folyamatos működést.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Kopásálló

A mi búvárszivattyúink járókerekei és egyéb részei kopásálló műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek, mely különösen ellenállóvá teszi őket a viszontagságokkal szemben, így biztosak lehetünk tartósságukban.

melykut_szivattyu_kopasallo2x
melykut_szivattyu_homokturo2x

Homoktűrő

Az általunk forgalmazott szivattyúk homokosabb kutakból is meghibásodás nélkül képesek a víz kiszivattyúzására, mert homoktűrő képességük kiemelkedő: 120 gramm/m3 homok áteresztésére is képesek szemben az átlagos szivattyúkkal, melyek csak 40-60 gramm/m3 homokot képesek átengedni anélkül, hogy eltömődnének.

Energiatakarékos

Szivattyúink magas hatásfokú, alacsony fogyasztású motorral rendelkeznek, így nemcsak energiatakarékosak, de fenntartásuk is igazán pénztárcakímélő megoldást nyújt kertünk öntözésére, vagy akár épületünk ívóvizet nem igénylő fogyasztási pontjainak megtáplálására.

energiatakarekos2x
melykut_szivattyu_konnyen_telepitheto2x

Könnyen telepíthető, univerzális felhasználás

Búvárszivattyúink nemcsak mély kutakból, de akár ciszternából, víztározóból is kinyerik számunkra a vizet, mert különleges kialakításuk lehetővé teszi, hogy ne csak függőlegesen, de vízszintesen is beépíthetőek, üzemeltethetőek legyenek.

Hydro-King Kft. által kínált búvárszivattyúk alkalmazhatóak házi vízellátásra, valamint csatlakoztathatóak automata öntöző-rendszerekhez.

Ajánlott motorvédő-, vezérlő automatika

Hydro-King búvárszivattyúihoz védő, vezérlő automatika csatlakoztatható, mely érzékeli az üzemeltetés során gyakorta felmerülő hibákat (fáziskimaradást, túláramot, szárazon futást, kábel beázást, sűrű ki-be kapcsolást), így megakadályozza a motor leégését, biztosítja a szivattyú problémamentes működését, hosszú élettartamát.

Tovább a motorvédő-, vezérlő automatikákhoz ‣

guardian_me2x
minoseg_garancia

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így a mélykút szivattyú beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search