ÖNFELSZÍVÓ SZIVATTYÚ

Az önfelszívó szivattyú konstrukciók, száraz beépítésű szivattyúk, egy külön csővezetéken keresztül szívják fel a vizet kútból vagy tartályból legfeljebb 7–9 méterről. Nagy előnyük a kedvező ár a búvárszivattyúkhoz képest. Csak akkor használhatóak azonban, ha a kút üzemi vízszintje – az a vízszint, amire lecsökken a kút vízszintje, mikor a szivattyú dolgozik – nem több, mint 7-9 méter. Nagyobb szintkülönbség esetén más típusú készülék, például búvárszivattyú használata javasolt.

Az önfelszívó szivattyú motorja könnyen tönkremehet a víztől, párától. Fontos ezért, hogy azt páramentes, száraz környezetben helyezzük el.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

JET önfelszívó szivattyú

Az önfelszívó szivattyú konstrukció egyik fajtája a JET szivattyú: ez a legolcsóbb típus, mely többnyire egy lépcsős, azaz egy járókerékkel van ellátva. A JET szivattyúk maximális emelőmagassága ezért 40-45 méter. Amennyiben ennél nagyobb emelőmagasságra van szüksége, a többlépcsős önfelszívó szivattyú a megoldás.

JET önfelszívó szivattyú vásárlása ‣

jet_onfelszivo_szivattyu2x
tobblepcsos_onfelszivo_szivattyu2x

Több lépcsős önfelszívó szivattyú

Az önfelszívó szivattyúk másik típusa a több lépcsős önfelszívó szeleppel ellátott szivattyú. A többlépcsős önfelszívó szivattyúban több járókerék van, ezért nagyobb nyomást tudnak elérni, akár 60-70 métert is. További előnyük, hogy halkabb járásúak, mint a JET szivattyúk.

Ha a kútvíz gázos, akkor JET szivattyú vagy a búvárszivattyú alkalmazható, több lépcsős önfelszívó szivattyú nem.

Többlépcsős önfelszívó szivattyú vásárlása ‣

Energiatakarékos

Önfelszívó szivattyú típusaink magas hatásfokú, alacsony fogyasztású motorral rendelkeznek, így nemcsak energiatakarékosak, de fenntartásuk is igazán pénztárcakímélő megoldást nyújt kertünk öntözésére, vagy akár épületünk ívóvizet nem igénylő fogyasztási pontjainak megtáplálására.

energiatakarekos2x
onfelszivo_szivattyu_kopasallo2x

Kopásálló anyagok

Önfelszívó szivattyúink járókerekei és egyéb részei kopásálló műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek, mely különösen ellenállóvá teszi őket a viszontagságokkal szemben, így biztosak lehetünk tartósságukban.

Könnyen telepíthető, univerzális felhasználás

HYDROKING® Kft. által kínált önfelszívó szivattyúk alkalmazhatóak házi vízellátásra, valamint csatlakoztathatóak automata öntöző rendszerekhez. Használhatóak fúrt vagy ásott kútból történő vízkivételre, sőt az úgynevezett JET szivattyúk (a legolcsóbb, egy lépcsős, azaz egy járókerékkel ellátott szivattyúk) gázos víz szállítására is alkalmasak.

onfelszivo_szivattyu_univerzalis2x
guardian_me2x

Ajánlott motorvédő-, vezérlő automatika

A HYDROKING® önfelszívó szivattyúihoz csatlakoztatott komplex nyomásérzékelő vezérlés biztosítja a rendszer automatikus működését és véd a szárazon futás ellen, így megakadályozza a motor leégését, biztosítja a szivattyú problémamentes működését, hosszú élettartamát.

Tovább a motorvédő-, vezérlő automatikákhoz ‣

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy önfelszívó szivattyú beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search