SZÖKŐKÚT SZIVATTYÚ

Kerti vagy beltéri csobogó, kisebb vagy nagyobb szökőkút: garantált a különleges, üdítő hatás. A szökőkút a kertünk, házunk ékköve. Az esztétikai élvezeten túl a vízcsobogás nyugtatólag hat az idegekre, és már a látvány is hűsítő. A beltéri csobogó pedig télen és nyáron is betöltheti a párásító funkciót is.

A csobogók, szökőkutak lelke a szökőkút szivattyú, ami a vizet mozgatja. Léteznek kisebb és nagyobb változatban, kizárólag beltéri vagy kültéri megoldások, de kint és bent egyaránt használható szivattyúk is.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Beltéri szökőkút szivattyú

Beltéren többnyire csak kisebb méretű szökőkutak kialakítására van lehetőség. Ilyenkor kis teljesítményű szökőkút szivattyú az ideális választás, hogy a víz ne a padlót öntözze, hanem lehetőség szerint a tartályon belül maradjon. Beltéren kiemelt hangsúlyt kap a zaj mellőzése is, hiszen a víz kellemes csobogását mi sem tudja jobban megzavarni, mint egy hangos szivattyú kellemetlen, búgó zaja.

Beltéri szökőkút szivattyú vásárlása ‣

belteri_szokokut_szivattyuk2x
beepitheto_biztonsag_ego2x

Kültéri szökőkút szivattyú

Nagyobb szökőkutakhoz, kerti tavakhoz, ahol akár 5-7 méter magasra kell felnyomni a vizet, kültéri szökőkút szivattyú típusainkat ajánljuk, de nagy vízszállítás igény esetén, mint pl. egy egyedileg kialakított csobogónál az EGO búvárszivattyúnk tökéletes megoldás lehet, kicsi mérete ellenére 8 méter magasra is képes nagy mennyiségű vizet felpumpálni.

Kültéri szökőkút szivattyú vásárlása ‣

HYDROKING®® szökőkút szivattyúk előnyei

Folyamatos üzem: az általunk forgalmazott szökőkút szivattyúk a motor kialakításának köszönhetően alkalmasak hosszan tartó, folyamatos, meghibásodás nélküli működésre.

Tartósság: a szivattyúk élettartama hosszú, köszönhetően az előszűrőnek, ami felfogja a nagyobb szennyeződéseket, és megvédi a szivattyút a meghibásodástól.

Energiatakarékosság, alacsony üzemelési díj: a HYDROKING®® szökőkút szivattyúk a szivattyúk legújabb generációját képviselik: magas hatásfokú, alacsony fogyasztású motorral rendelkeznek, így nemcsak energiatakarékosak, de fenntartásuk sem költséges, így kedvező lehetőség kertünk, otthonunk esztétikus díszítésére.

Csendes, zajszegény működés: szivattyúink zajszegényen működnek, így nem zavarják meg a szökőkutak nyújtotta relaxációs hatást.

energiatakarekos2x
minoseg_garancia

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy szökőkút szivattyú beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search