MEDENCEGÉPÉSZET

Az egyre tikkasztóbb nyarakon, amikor a hőmérő higanyszála a 35 C fokot simán és tartósan átlépi, ugyan ki ne szeretne legalább némi enyhülést? A legjobb módja ennek kétségtelenül a tengerparti nyaralás, de rögtön ezután a kerti fürdőmedencében való hűsölés következik. Ez utóbbi ráadásul, mikor már felépült, jóval egyszerűbb megoldás: nem kell hozzá hosszú és fáradtságos utat tenni, nem kell drága és kétséges minőségű, szűk szálláshelyeken kucorogni, idegen emberekkel, ismeretlen veszélyekbe sodródni, sőt, szabadságot sem kell hozzá kivenni, elég egy fárasztó nap után kilépni a kertbe és máris csobbanhatunk a kristálytiszta, csillogó, hűs vízben.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Privát strand

Elég egy jól átgondolt terv, egy egyszeri befektetés, és utána évtizedekig élvezhetjük a kánikulát úgy, hogy csak a fejünk van kinn a vízből. Fontos viszont, hogy a tervezésnél ne csak a medence kinézetét gondoljuk át, hanem azt is, hogy hogyan, milyen víz kerül a medencénkbe, mitől marad az kristálytiszta, mitől lesz kellemes a hőfoka. A mai technika egyszerű módon segít nekünk a medencénket sporteszközzé vagy relaxációs objektummá formálni, attól függően, hogy melyiket szeretjük jobban, mire vágyunk inkább.

medence_gepeszet_privat_strand
minoseg_garancia

Minőségi medence gépészet egy helyen

A HYDROKING® kínálatában mindent megtalál, ami egy jól működő, tartós medencéhez kell. A medencegépészet beruházási költsége egy 20 éves üzemeltetési ciklust tekintve nem haladja meg a költségek 5%-át. Ne ennek az 5%-nak a tört részén spóroljon! A HYDROKING® Kft. által forgalmazott medencegépészeti termékek kiemelkedő minőséget képviselnek a piacon. A megbízható minőség professzionális szerviz- és garanciaháttérrel, kiszámítható alkatrészellátással kiegészülve biztosítja a hosszú távú, fennakadás nélküli, folyamatos működést.

Medencegépészet rendszer elemei

A víz megfelelő minőségének fenntartásához mindenképp szüksége lesz Önnek vagy a medence építésével megbízott szakembernek medence szivattyúra, vízforgatóra, homokszűrő tartályra. Ha ragaszkodik a víz kék színéhez és ahhoz, hogy a víz átlátszó legyen, nem árt némi vegyszert is beszerezni. Hogy ne fázzon meg és kisebb gyerekei is bemerészkedjenek a vízbe, nem árt, ha a víz fűtéséről is gondoskodik, amihez a medence fűtés oldalon talál megfelelő termékeket. Ha sportosra kívánja venni a formát és csak kisebb medencére futja, nem árt egy ellenáramoltató beszerzése. Ha viszont inkább pihenésre, relaxációra gondolt, akkor a hidromasszázs oldalon tájékozódhat a hidromasszázs előnyeiről és arról, hogy milyen berendezések szükségesek ahhoz, hogy medencéjét élménymedencévé alakítsa.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search