ELLENÁRAMOLTATÓ

Ne gondolja, hogy kisméretű medencéjét csak pancsolásra használhatja! Akkor is úszhat, ha nincs helye nagyobb kiépítésére, egy kisebb medencében is kedvére úszhat! Egy ellenáramoltató, más néven helybenúszó beszerzésével akár egy 3×4 méteres medencében is több száz métert tehet meg úszva, megmozgathatja testét, karban tarthatja izmait!

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Kifejezetten csendes, zajszegény működés

A HYDROKING® ellenáramoltatói kialakításukból adódóan rendkívül csendesen üzemelnek. Úszómedencénk ígyaz ellenáramoltató működése közben sem veri fel a kert csendjét, nem zavarja meg sem a mi, sem környezetünk nyugodt pihenését, kikapcsolódását.

medence_szivattyu_csendes2x
nadorself2x

Egyedülállóan rugalmas beépíthetőség

Ellenáramoltatóink nem csak a medence közvetlen közelében, de hely hiányában attól távolabb is telepíthetőek. A szivattyú – speciális és egyedülálló önfelszívó képességének köszönhetően – képes a medencétől akár 5-10 méter távolságban, vízszint fölött is problémamentesen üzemelni.

Ellenáramoltató vásárlása ‣

Nagy teljesítmény

A Hydro-King Kft. legnagyobb ellenáramoltatója még egy versenyúszóval is felveszi a versenyt: olyan erős sodrást hoz létre, hogy egy edzettebb úszó számára is kihívást jelent, hogy szembe ússzon az árral.

ellenaramoltato_bevezeto2x

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy ellenáramoltató beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search