HIDROMASSZÁZS SZIVATTYÚ

A hidromasszázs a víz és a levegő megfelelő összhangjával elért vérkeringést fokozó masszázs, ahol a víz- vagy levegősugár, illetve ezek kombinációja váltakozó erősségű örvénylést kelt a testet körülölelő víztömegben. Az örvénylő vízsugár és a buborékok masszírozó, izgató hatást gyakorolnak a bőrre, és jótékony hatással vannak a különböző szervekre.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

A hidromasszázs jótékony hatása

A hidromasszázs jótékonyan hat a mozgásszervi, a szív- és érrendszeri valamint az emésztőrendszeri panaszokra, enyhíti a vérkeringési gondokat, segít megelőzni a visszerek kialakulását. Tisztítja, felüdíti a testet. Nyugtatja, ellazítja idegrendszerünket is. A vízsugarak folyamatos, ismétlődő lüktetésétől megélénkülő vérkeringés kitisztítja a bőrből a lerakódott méreganyagokat, a bőr fényessé, feszessé válik. A nyomásváltakozás serkenti a nyirokkeringést, ami erősíti az immunrendszert. Sokan szenvednek ízületi és csontfájdalmaktól, gerincpanaszoktól. A hidromasszázs bizonyítottan csillapítja a fájdalmat, ami a vízsugarak akupresszúrás hatásának köszönhető.

Hidromasszázs szivattyú vásárlása ‣

hidromasszazs_jotekony_hatasa2x
hidromasszazs_a_medenceben2x

Hidromasszázs a medencében

A medence falában levő megfelelő átmérőjű fúvókákból előtörő, váltakozó hőmérsékletű és nyomású vízsugarak a megfelelő helyen érik a testrészeket, így általában a hátat, gerincet, talpakat, derekat, csípőt masszírozzák. Sőt a medencében a víz örvénylő mozgása is kialakulhat, mely további kedvező hatást fejt ki a fürdőzők számára.

Hidromasszázs szivattyú vásárlása ‣

A HYDROKING® által forgalmazott hidromasszázs szivattyúk előnyei

A hidromasszázs működéséhez és működtetéshez többek között egy elektromos motorral ellátott szivattyú szükséges.

Kifejezetten csendes, zajszegény működés: a HYDROKING® által forgalmazott hidromasszázs szivattyúk kialakításukból adódóan rendkívül csendesen üzemelnek, így használatuk nem zavarja meg a relaxációt.

Garantált minőség: a HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás: a Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. A gyors és szakszerű szervízhálózat és a megfelelő alkatrészellátás garantálja vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

medencegepeszet_levego_kompresszor2x

Levegő kompresszor a maximális élményért

A hidromasszázs szivattyú kellemes élményét kiegészítve érdemes komplex hidromasszázs rendszerben gondolkodni, amit egy levegő kompresszor rendszerbe illesztésével tehetünk teljessé. Levegő kompresszor megoldásainkról az alábbi gombra kattintva tájékozódhat!

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy hidromasszázs szivattyú beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search