HOMOKSZŰRŐ TARTÁLY

A homokszűrő tartály segíti a medencében levő víz tisztán tartását, minőségének megőrzését. A szivattyú a vizet áramoltatás közben átvezeti a szűrőben levő kvarchomokon, így a medence vize mindig tiszta és átlátszó marad

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

A homokszűrő tartály funkciói

A homokszűrő egységnek többféle állása van, attól függően, hogy a váltószeleppel mire állítjuk.

Szűrés: egy homokszűrő alapvető funkciója, ilyenkor a vízforgató szivattyú a homokszűrőn keresztül áramoltatva szűri meg medencénk vizét.

Keringetés: medence szivattyúnk ekkor a homokszűrő tartályt kikerülve keringeti szűrés nélkül medencénk vizét.

Visszamosatás / Öblítés: e két állás homokszűrő tartályunk karbantartásáért felelős. Ekkor a homokszűrőnkben megfogott szennyeződéseket fellazítva a szűrőtöltetből kiöblíthetjük onnan, hogy ismét maximális hatásfokkal tudja végezni dolgát.

Ürítés: hasznos funkció, mikor a téliesítés alkalmából, vagy egy izzó csere miatt csökkenteni szeretnénk medencénk vízszintjét.

homokszuro_tartaly_valtoszelep2x
europa_exp2x

A HYDROKING® által forgalmazott EUROPA homokszűrő tartály család előnyei

Hihetetlenül strapabíró, mégis rugalmas anyag: a HYDROKING® EUROPA tartályának nagy titka az üvegszál erősítésű polipropilén (PP) konstrukció, mely az anyagába kevert üvegszál szemcsék miatt stabil, de mégis rugalmas anyag, így nem reped, nem törik a tartály.

Pofon egyszerű karbantartás: rozsdamentes acél pánt fogja át a tartályt, mely teljes keresztmetszetben könnyen nyithatóvá teszi azt, így rendkívül egyszerű a tartályban levő homoktöltet betöltése, cseréje.

Garantált minőség: A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás: A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. A gyors és szakszerű szervízhálózat és a megfelelő alkatrészellátás garantálja vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Homokszűrő tartály méretek

A homokszűrő tartály méretének illeszkednie kell a medencéhez és a vízforgató szivattyúhoz, ellenkező esetben működésébe hiba csúszik, a benne levő homok a medence vizébe kerül.

EUROPA D400

25m3 medence térfogatig D400 méretű homokszűrő tartály és Iris 500M szivattyú javasolt

Megnézem a WEBSHOP-ban ‣

europa_D400_meretek2x

EUROPA D500

40m3 medence térfogatig D500 méretű homokszűrő tartály és Silen 50M szivattyú javasolt

Megnézem a WEBSHOP-ban ‣

europa_D500_meretek2x

EUROPA D600

60m3 medence térfogatig D600 méretű homokszűrő tartály és Silen 75M szivattyú javasolt

Megnézem a WEBSHOP-ban ‣

europa_D600_meretek2x
erdemes_elgondolkodni2x

Érdemes elgondolkodnia!

Javasoljuk gépalap beszerzését is (amit a vízforgató szett tartalmaz), hiszen a szivattyú+tartály szett így nem kell, hogy a gépészeti tér/akna padlóján álljon, hiszen a gépalap kiemeli a gépészeti egységet. Kisebb vízszivárgás, csöpögés esetén a gépalap képes megóvni a szivattyút!

Komplett szettben kedvezőbb!

A homokszűrő tartály magában nem sokat ér. A szakszerű és hatásos medence szűréshez szükségünk lesz egy váltószelepre és egy megfelelően méretezett medence szivattyúra is. Komplett medence vízforgatóinkról (ami egy medence szivattyúból, hozzá méretezett homokszűrőből, váltószelepből és gépalapból áll) részletesebben az alábbi gombra kattintva tájékozódhat.

medence_vizforgato_szett2x
beepitheto_biztonsag_ego2x

Beépíthető biztonság

A HYDROKING®® speciális, beépített szintkapcsolóval ellátott szivattyúja lehetőséget biztosít arra, hogy a gépészeti térben egy kis, 20-25 cm-es zsompba elhelyezve könnyedén kiszivattyúzza a szivárgó vizet, akár nagyobb csőtörés esetén is. Az eszköz segítségével jelentős javítási költségeket takaríthat meg. Egy átlagos javítás ára a többszörösébe kerül ennek a kiegészítőnek a beszerzéséhez képest.

Megnézem a WEBSHOP-ban ‣

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy önfelszívó szivattyú beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search