LEVEGŐ KOMPRESSZOR

A levegő kompresszor nagy teljesítményű légfúvó berendezés, mely hidromasszázs kádakban, medencékben alkalmazható légbuborékok létrehozására. Képes magasnyomású levegő előállítására, ami a víz alatt vezetve nagy lendülettel áramlik felfelé. A felfelé áramló légbuborékok kellemesen bizsergetik a fürdőzők bőrét, felpezsdítve így a testet és a lelket.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

A levegő kompresszor működése

A gépházba telepített kompresszor termeli a szükséges levegőt, ami apró lyukakon, vagy rácson keresztül jut a medencébe. A levegőt alulról, az ülőpadból, vagy a medence fenekéről vezetik be a medencébe. A gépház levegője – amit beszív a kompresszor és sűrít – néha még a sűrítés után is hűvös. Ilyenkor érdemes a beépített fűtéssel ellátott kivitelek közül válogatni, melyek a kívánt hőmérsékletre melegítik a bevezetett levegőt.

levego_kompresszor_mukodese2x

Műanyagházas kompakt levegőkompresszorok

A műanyagházas kompakt kompresszorok (más néven BW széria) mérete egységes, azonban az egyes változatok 600W-800W és akár 1000W teljesítmény leadására is képesek. A teljesítmény kiválasztásnál leginkább a vízmélység és a beépített fúvókák mennyisége a meghatározó. A 600W-os egység 50-60 cm-es vízmélységet tud áttolni, a 800W-os nagyjából 0,8-1,0 métert, míg az 1000W-os már 1,5m mély víz áttolására is alkalmas.

A 600 és 800W-os változatokat otthoni hidromasszázs kádakba, masszázs medencékbe ajánljuk, hiszen kis méretük megengedi, hogy kádakhoz is illeszthetők legyenek. Alkalmasak még kisebb masszázs medencékhez, vagy masszázsöblökhöz is. Nagyobb masszázs medencékhez illetve a medencékbe épített masszázs öblökhöz már inkább az 1000W teljesítménnyel bíró egységet ajánljuk.

A BW széria mindegyik változata elérhető beépített fűtéssel is, annak érdekében, hogy ne a hideg levegő érjen a bőrünkhöz, hanem a sokkal komfortosabb langyos. Ezekben az eszközökben egy 300W-os fűtőszál melegíti fel a levegő hőmérsékletét.

Fontos tudnia, hogy a műanyagházas kompresszorok szénkefés elven működő berendezések, ebből kifolyólag nem alkalmasak folyamatos üzemre, üzemidejük kb. 30-60 perc. Az eszköz ennyi idő alatt lépi túl a megengedett üzemi hőmérsékletet, melyet követően a beépített hőkioldó letiltja az egységet, amíg az vissza nem hűl. Családi, otthoni felhasználásra ez a típus bőven elegendő, de nyilvános helyek, panziók, hotelek, fürdők, rekreációs központok esetén, ahol a folyamatos üzem feltétel, már az úgynevezett oldalcsatornás ipari kompresszorokat ajánljuk.

Műanyagházas levegő kompresszor vásárlása ‣

muanyaghazas_levego_kompresszorL2x
oldalcsatornas_ipari_kompresszor2x

Oldalcsatornás ipari kompresszorok

Fémházas, robosztus kialakítású kompresszoraink teljesítménye 0,4kW-tól (400W) akár 13kW-ig (13 000W) is terjedhet, ebből kifolyólag folyamatos üzemre is alkalmasak. Az eszközt nyilvános helyeken, mint fürdőkben, aqua-parkokban, élményelemek kialakításánál használják. Felhasználása a medence technikán túlmutat, számos ipari területen alkalmazzák, többek közt az autómosókban, az élelmiszeriparban, a járműiparban, és a vízkezelési rendszerekben.

Oldalcsatornás ipari levegő kompresszor vásárlása ‣

Hidromasszázs szivattyú a maximális élményért

A levegő kompresszor kellemes élményét kiegészítve érdemes komplex hidromasszázs rendszerben gondolkodni, amit egy hidromasszázs szivattyú rendszerbe illesztésével tehetünk teljessé. Tájékozódjon hidromasszázs szivattyú megoldásainkról az alábbi gombra kattintva!

medencegepeszet_hidromasszazs_szivattyu2x
minoseg_garancia

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy levegő kompresszor beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search