MEDENCE FŰTÉS

A medence vizének fűtése komfortnövelő kiegészítője lehet medencegépészetünknek. A medence fűtés segítségével egyenletes hőfokon tarthatjuk medencénk vizét, és magasabb hőfokra kapcsolva pár hónappal akár meg is hosszabbíthatjuk a fürdési szezont.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Kazánra köthető hőcserélő

A leggyakoribb, amikor a kazán által melegített fűtőkört átkeringetjük a medencén is. A fűtőközeg a hőcserélő spiráljain keresztül átadja a hőt a medence vizének, így növeli meg a vízforgatás során annak hőmérsékletét. Ide sorolhatóak a HWT és az TWT jelölésű hőcserélőink. A HWT az alap rozsdamentes kivitel, a TWT a rendkívül ellenálló Titán változat, amely sós vízkezelési technológiához is alkalmazható..

Kazánra köthető hőcserélő vásárlása ‣

kazanos_hocserelo2x
szolar_hocserelo2x

Szolár hőcserélő

Hasonló elven működnek a szolár hőcserélők, azzal a különbséggel, hogy a meleg a szolár – más néven napkollektor – irányából érkezik. Mivel a szolár rendszerekben a fűtőközeg hőmérséklete lényegesen alacsonyabb a kazános rendszerhez képest, ezért az azonos teljesítmény leadáshoz nagyobb felület szükséges. Ezért egy 40kW teljesítményű szolár hőcserélő lényegesen hosszabb spirált tartalmaz, mint egy 40kW-os kazános hőcserélő, így drágább is. A napenergia hasznosításának térnyerésével a szolár hőcserélők ennek ellenére egyre népszerűbbek. Szolár hőcserélőink NWT típus jelölést kaptak.

Szolár hőcserélő vásárlása ‣

Kombi hőcserélő (kazán + szolár kör)

A harmadik válfaj a hőcserélők tekintetében az előbbi kettő kombinációja, azaz amikor egy hőcserélő két külön kört kezel. Egyik fele a kazán, a másik fele pedig a szolár irányából érkező fűtőkört hasznosítja medence vizének felfűtésére. A kombi hőcserélők típus jelölése: SHWT.

Kombi hőcserélő vásárlása ‣

kombi_hocserelo2x
elektromos_futes2x

Elektromos fűtés

A negyedik nagy csoport az elektromos medence fűtések, ismertebb nevükön fűtőpatronok. Ez esetben az energia bevitel az elektromos hálózatból érkezik. A fűtőpatront a medencegépészet keringetési ágába kell beépíteni, a fűtőpatron fűtőszálai pedig átfolyásos elv alapján melegítik a medence vizét. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy a könnyen, akár utólag is beépíthető. Kéményt nem igényel, ezáltal nem szennyezi a levegőt és a hatásfoka is kimagasló.

A hidromasszázs kádak, medencék elektromos fűtésére szolgáló fűtőpatronok (EWT) közül a HYDROKING® Kft. által forgalmazott termékek kiváló minőségű anyagokból készültek, és háromszoros védelemmel (thermosztát, hőkioldó és áramlásérzékelő) vannak ellátva, ezért hosszútávon működő, tartós berendezések. Eszközeink alapkivitelben rozsdamentes acélból készülnek, de megvásárolhatóak titán kivitelben is, sósvizes medencékhez.

Elektromos fűtés vásárlása ‣

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy medence fűtés beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search