MEDENCE SZIVATTYÚ

A medence szivattyú, más néven vízforgató szivattyú a medencében levő víz állandó keringetésével gondoskodik a medencében levő víz megfelelő minőségének fenntartásáról, a tiszta víz állandó jelenlétéről.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Kifejezetten csendes, zajszegény működés

A HYDROKING® által forgalmazott vízforgató szivattyúk kialakításukból adódóan rendkívül csendesen üzemelnek. Úszómedencénk így a szivattyú működése közben sem veri fel a kert csendjét, nem zavarja meg sem a mi, sem környezetünk nyugodt pihenését, kikapcsolódását.

Medence szivattyú vásárlása ‣

medence_szivattyu_csendes2x
medence_szivattyu_eloszuro2x

Előszűrős kivitelek

A HYDROKING® által forgalmazott szivattyúk többsége előszűrővel van ellátva, ami meggátolja, hogy egy nagyobb szennyeződés, vagy tárgy (gyűrű, kavics, falevél, műfogsor stb.) a megrongálhassa a szivattyú járókerekeit, tönkre tehesse a vízforgató rendszert.

Medence szivattyú vásárlása ‣

Önfelszívó rendszerű kialakítás

A HYDROKING® által forgalmazott szivattyúk önfelszívó rendszerűek, ezért a vízszint fölött, a medencétől távolabb is elhelyezhetőek, így nem kell aggódnunk, hogy szivattyúnkat nedvesség éri. A jól szellőző, zárt, pára – és fagymentes géptér minden szivattyú hosszú távú működésének alapja.

Medence szivattyú vásárlása ‣

medence_szivattyu_onfelszivo2x
erdemes_elgondolkodni2x

Érdemes elgondolkodnia!

Javasoljuk gépalap beszerzését is (amit a vízforgató szett tartalmaz), hiszen a szivattyú+tartály szett így nem kell, hogy a gépészeti tér/akna padlóján álljon, mivel a gépalap kiemeli a gépészeti egységet. Kisebb vízszivárgás, csöpögés esetén a gépalap képes megóvni a szivattyút!

Komplett szettben kedvezőbb!

A medence keringető szivattyú magában nem sokat ér. A szakszerű és hatásos medence szűréshez szükségünk lesz egy homokszűrőre is és a hozzá illeszthető váltószelepre. Komplett medence vízforgatóinkról (ami egy medence szivattyúból, hozzá méretezett homokszűrőből, váltószelepből és gépalapból áll) részletesebben az alábbi gombra kattintva tájékozódhat.

medence_vizforgato_szett2x
beepitheto_biztonsag_ego2x

Beépíthető biztonság

A HYDROKING®® speciális, beépített szintkapcsolóval ellátott szivattyúja lehetőséget biztosít arra, hogy a gépészeti térben egy kis, 20-25 cm-es zsompba elhelyezve könnyedén kiszivattyúzza a szivárgó vizet, akár nagyobb csőtörés esetén is. Az eszköz segítségével jelentős javítási költségeket takaríthat meg. Egy átlagos javítás ára a többszörösébe kerül ennek a kiegészítőnek a beszerzéséhez képest.

Megnézem a WEBSHOP-ban ‣

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy medence szivattyú beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search