MEDENCE VEGYSZER

A medence vizét vegyszerekkel is tisztítani kell ahhoz, hogy a medence bakteriológiai szempontból is tiszta legyen. A megfelelő vízminőség eléréséhez rendszeresen kell fertőtleníteni, pelyhesíteni, megfelelően kell beállítani a víz pH-értékét, és gondoskodni kell az algamentesítésről is.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Medence vegyszer

A HYDROKING® Kft.-nél ehhez különböző kiszerelésben vásárolhatunk klór granulátumot vagy klór tablettát, algaképződést gátló folyadékot és szakembertől kérhetünk tanácsot a vegyszer adagolásával kapcsolatban.

Medence vegyszer vásárlása ‣

medencegepeszet_medence_vegyszer2x
medence_vegyszer_uszo_vegyszeradagol_jav

Vegyszer adagolást segítő termékek

A legegyszerűbb vegyszer adagolási mód a kézzel történő adagolás. A vegyszereket szkimmerbe, kiegyenlítő tartályba vagy úszó adagolóba téve juttatjuk a vízforgató rendszerbe.

H-K ÚSZÓ VEGYSZERADAGOLÓ előnye, hogy a víz felszínen úszva a belehelyezett lassan oldódó vegyszertabletta folyamatosan oldódik a vízbe. Állítható nyílásának köszönhetően a vegyszer oldódási ideje szabályozható.

Úszó vegyszeradagoló vásárlása ‣

HYDROKING® minőség

A HYDROKING®-nél úgy gondoljuk, hogy a medencék karbantartásához használt vegyszereket csak komoly minőségi sztenderdek figyelembevételével szabad forgalmazni, így nálunk csak és kizárólag minőségi termékeket vásárolhat meg.

Nézzen körül webáruházunkban, és ismerkedjen meg az egyes vegyszertípusokkal. A fogalmazott termékeinkről részletes információkat talál, így megtudhat mindent azok kiszereléséről, rendeltetéséről és adagolásáról.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search