MEDENCE VÍZFORGATÓ SZETT

A kristálytiszta medence titka egy megfelelően méretezett és szakszerűen telepített szivattyú és hozzá illesztett homokszűrő tartály váltószeleppel, melyet nálunk csúcsminőségben, és kedvező áron vásárolhat meg.

Miért érdemes előre gondolkodnia?

Ha Ön úgy szeretne gondoskodni medencéje üzembiztos és kényelmes működéséről, hogy az ár/érték arányt is figyelembe veszi, akkor érdemes komplett medence vízforgató szettben gondolkodnia. Amennyiben egyben vásárolja meg a szükséges eszközöket (szivattyú, tartály, váltószelep, gépalap) komoly összeget takaríthat meg.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

A HYDROKING® által forgalmazott medence vízforgatók előnyei

Kifejezetten csendes, zajszegény működés: a HYDROKING® által forgalmazott medence vízforgató egységek kialakításukból adódóan rendkívül csendesen üzemelnek. Úszómedencénk így a szivattyú működése közben sem veri fel a kert csendjét, nem zavarja meg sem a mi, sem környezetünk nyugodt pihenését, kikapcsolódását.

Előszűrős kivitelek: a HYDROKING® által forgalmazott szivattyúk többsége előszűrővel van ellátva, ami meggátolja, hogy egy nagyobb szennyeződés, vagy tárgy (gyűrű, kavics, falevél, műfogsor stb.) a megrongálhassa a szivattyú járókereteit, tönkre tehesse a vízforgató rendszert.

Önfelszívó rendszerű kialakítás: a HYDROKING® által forgalmazott szivattyúk önfelszívó rendszerűek, ezért a vízszint fölött, a medencétől távolabb is elhelyezhetőek, így nem kell aggódnunk, hogy szivattyúnkat nedvesség éri. A jól szellőző, zárt, pára – és fagymentes géptér minden szivattyú hosszú távú működésének alapja.

Hihetetlenül strapabíró, mégis rugalmas anyag: a HYDROKING® EUROPA tartályának nagy titka az üvegszál erősítésű polipropilén (PP) konstrukció, mely az anyagába kevert üvegszál szemcsék miatt stabil, de mégis rugalmas anyag, így nem reped, nem törik a tartály.

Pofon egyszerű karbantartás: rozsdamentes acél pánt fogja át a tartályt, mely teljes keresztmetszetben könnyen nyithatóvá teszi azt, így rendkívül egyszerű a tartályban levő homoktöltet betöltése, cseréje.

Garantált minőség: a HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás: a Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. A gyors és szakszerű szervízhálózat és a megfelelő alkatrészellátás garantálja vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

medence_vizforgato_szett_elonyei2x
erdemes_elgondolkodni2x

Érdemes elgondolkodnia!

Javasoljuk gépalap beszerzését is (amit a medence vízforgató szett tartalmaz), hiszen a szivattyú+tartály szett így nem kell, hogy a gépészeti tér/akna padlóján álljon, hiszen a gépalap kiemeli a gépészeti egységet. Kisebb vízszivárgás, csöpögés esetén a gépalap képes megóvni a szivattyút!

Beépíthető biztonság

A HYDROKING®® speciális, beépített szintkapcsolóval ellátott szivattyúja lehetőséget biztosít arra, hogy a gépészeti térben egy kis, 20-25 cm-es zsompba elhelyezve könnyedén kiszivattyúzza a szivárgó vizet, akár nagyobb csőtörés esetén is. Az eszköz segítségével jelentős javítási költségeket takaríthat meg. Egy átlagos javítás ára a többszörösébe kerül ennek a kiegészítőnek a beszerzéséhez képest.

Megnézem a WEBSHOP-ban ‣

beepitheto_biztonsag_ego2x
minoseg_garancia

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy medence vízforgató szett beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search