SILEN PLUS MEDENCE SZIVATTYÚ

Az innovatív, fordulatszám szabályozós Silen plus medence szivattyú akár 84%-os energamegtakarításra és 58%-os vízmegtakarításra képes.

silen_plus2x

Gyors megoldásra van szükségem:

Érdekelnek a részletek, inkább tovább olvasok

Silen plus – közel a természethez

A HYDROKING® által forgalmazott Silen plus vízforgató a környezet védelmét tűzte ki fő célul. Megközelítőleg 60-80% CO2 kibocsátás csökkenést ér el. Ez az ökológiai lábnyom csökkenés  már a legkisebb szivattyú típusnál (Silen plus 1M) akár 30-50 fát jelent évente, nagyobb medencéket kiszolgáló típusoknál (Silen plus 2M, Silen plus 3M) ez akár 300-400 fát is jelenthet évente.

Sőt a Silen plus mindezt úgy teszi, hogy jelentős pénzt takarít meg tulajdonosának.

Silen plus Medence szivattyú vásárlása ‣

szennyviztisztito_kiemelkedo_hatasfok2x

Megtakarítások a Silen plus medence szivattyúval

A kalkuláció a következő adatok alapján készült: üzemidő: 150nap/év, elektromos áram díj: 50 Ft/kWh, víz+csatornadíj: 750 Ft/m3

silen_plus_megtakaritasi_tablazat

evopool® vezérlő rendszer

A váltószelepre építhető evopool® Vezérlő rendszer érzékeli a váltókar pozícióját, ez alapján vezérli a szivattyút. Váltások között automatikusan kapcsolja a Silen plus-t, illetve módosítja a fordulatszámot a különböző ciklusok között. A pofon egyszerű és hatékony üzemeltetés garantált.

Silen plus Medence szivattyú vásárlása ‣

silen_plus_remote_plus_2x

evopool® filtration plus

Szűrés üzemmódban a Silen plus a medence méretéhez és kialakításához igazodva szabályozza a fordulatszámát. Ezáltal optimális áramlási sebességen kiemelkedő szűrési hatásfokkal, jelentős energiamegtakarítás mellett képes üzemelni.

HATÁS: a medence adottságaihoz optimalizált üzem a maximális hatákonyság érdekében.

MEGTAKARÍTÁS: akár 84% energiamegtakarítás a hagyományos fix fordulatú szivattyúkhoz képest.

Silen plus Medence szivattyú vásárlása ‣

evopool® backwash plus

Egyedi fejlesztésnek köszönhetően a Silenplus rövidebb idő alatt, magasabb hatásfokkal tisztítja meg a szűrőegységet, így jelentős vízmegtakarítást ér el az visszamosatási folyamat alatt.

HATÁS: a visszamosatási ciklus idejének lerövidülése, megnövelt tisztítási hatásfok mellett.

MEGTAKARÍTÁS: akár 58% vízmegtakarítás a hagyományos fix fordulatú szivattyúkhoz képest.

Silen plus Medence szivattyú vásárlása ‣

beepitheto_biztonsag_ego2x

Beépíthető biztonság

A HYDROKING®® speciális, beépített szintkapcsolóval ellátott szivattyúja lehetőséget biztosít arra, hogy a gépészeti térben egy kis, 20-25 cm-es zsompba elhelyezve könnyedén kiszivattyúzza a szivárgó vizet, akár nagyobb csőtörés esetén is. Az eszköz segítségével jelentős javítási költségeket takaríthat meg. Egy átlagos javítás ára a többszörösébe kerül ennek a kiegészítőnek a beszerzéséhez képest.

Megnézem a WEBSHOP-ban ‣

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy medence szivattyú beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search