SZENNYVÍZTECHNIKA

Ha épületünk akár egyetlen vizes blokkja az utca szint alatt helyezkedik el, szennyvíz átemelőre lesz szükségünk. Ezzel lehet a ház vizesblokkjában levő szennyvizet a magasabban levő csatornahálózatba juttatni. Akkor is szennyvíz átemelő kell, ha a házi csatorna kifolyási szintje magasabban van, mint a közcsatorna fenék szintje, ellenkező esetben az a veszély áll fenn, hogy ha eldugul a csatorna vagy egy kiadós felhőszakadás miatt megtelik, házunk alsó terei az utca szint magasságáig szennyvíztározóvá alakulnak. Ennek a katasztrofális helyzetnek a kialakulását – amelyben a kár sok milliós lehet – a szokványos visszafolyás-gátlók nem tudják megakadályozni. Nem véletlenül írja elő az ide vonatkozó szabvány kötelező érvénnyel szennyvízátemelő alkalmazását.

Ha Ön szeretné a hatályos szabályoknak megfelelően elvezetni szennyvízét, vagy szeretné elkerülni a szennyvízkárokat, akkor jó helyen jár. A HYDROKING®® saját fejlesztésű szennyvíz-átemelői üzembiztos megoldást jelentenek a családi házak, kisüzemek, üzletek, éttermek, fitnesz-termek, stb. számára.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Kültéri, vagy beltéri átemelőt?

Egy szennyvíz átemelő rendszer kül- vagy beltéren is elhelyezhető, a döntéshez azonban meg kell vizsgálni a területi feltételeket. Ha kültéren valami miatt nem lehet elhelyezni az átemelő tartályt, pl. nincs kert, vagy a kertben nincs lehetőség annak elhelyezésére, akkor beltérit kell választani.

HYDROKING® szennyvíz átemelőkről bővebben ‣

szennyviztechnika_szennyviz_atemelok2x
szennyviztechnika_szivattyuk2x

Szennyvíz átemelőbe milyen szivattyút?

A szennyvíz átemelőben levő szivattyú alapvetően kétféle lehet. Az, hogy melyiket javallt beszerezni, attól függ, hogy

  1. mekkora a szivattyú szükséges emelőmagassága
  2. milyen a közcsatorna konstrukciója (gravitációs elvezetésű, vagy nyomás alatti a rendszer)

A gravitációs elvezetésű rendszerhez a VORTEX járókerekes, úgynevezett dugulásmentes szivattyúk között találjuk meg az ideálisat. Bővebb információért kattintson a VORTEX szivattyúk aloldalra!

A nyomás alatti rendszerhez a daráló, vagy más néven aprító szerkezetes szivattyú a megfelelő választás. Az aprítószerkezetes szivattyúk széles választékát ezen az aloldalon tekintheti meg!

A HYDROKING® magas minőségű szivattyúi nem fognak csalódást okozni Önnek, hiszen kiváló anyagokból készültek, korszerű technológiát alkalmaznak, és tapasztalt szakembereink szerelik majd be azokat.

Szennyvíz szivattyúkról bővebben ‣

Talajvízszint süllyesztése

Ha az Ön lakóhelyén a talajvíz nagyon magas, a háza pedig részben a terepszint alatt van, és ebből adódóan a talajvíz beszivárog a falon, akkor talajvízszint süllyesztésre van szüksége!

A megoldás, ebben az esetben egy talajvízszint süllyesztő átemelő, amit a beszivárgással érintett részre, a ház falához közel helyezünk el, és kiépített kavicságyakkal illetve drain csövezéssel ennek tartályába irányítjuk a talajvizet. A talajvízszint süllyesztő átemelő gazdaságos megoldás egy talajvíztől nedvesedő ház kármentesítésére és a benne lévő értékek megóvására.

HYDROKING® talajvízszint süllyesztő rendszerekről bővebben ‣

szennyviztechnika_talajvizszint_sullyesztes2x
szennyviztechnika_zsirfogo2x

Konyhai zsírfogó

Amennyiben Önnek magas hatásfokú, kompakt, vagy egyedi méretű zsírfogóra van szüksége, akkor ismerkedjen meg termékkínálatunkkal. Az általunk forgalmazott, speciális kialakítású zsírfogó berendezések megakadályozzák, hogy a szennyeződések eljussanak a csatornába, így megelőzve a dugulást. Amennyiben Önnek olyan helyen van szüksége a berendezésre, melynek egyedi, a megszokottól eltérő formája van, bátran keressen minket. Zsírfogóinkat a legextrémebb terekben is kialakítjuk, felszereljük.

HYDROKING® zsírfogókról bővebben ‣

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search