SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ

A szennyvíz szivattyú a legtöbb esetben egy komplex egység – mint pl. egy szennyvíz átemelő, csapadékvíz átemelő, szennyvíz tisztító – rendszereleme. A szennyvíz szivattyú rendeltetése, hogy a szívótérbe jutó szennyvizet minél gyorsabban és problémamentesen beemelje a befogadó közcsatornába.

Attól függően, hogy milyen mélyről, mekkora távolságra, illetve, hogy milyen konstrukciójú közcsatornába kell átemelni a szennyvizet, két alapváltozatra oszthatók a szennyvíz szivattyúk. Az egyik változat az ún. dugulásmentes VORTEX szennyvíz szivattyú, a másik pedig az aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyú.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Dugulásmentes VORTEX szennyvíz szivattyú

A dugulásmentes VORTEX járókerekes szennyvíz szivattyú típus a legtöbb esetben ideális választás lehet. Ez a konstrukció a hidraulika kialakításának köszönhetően lényegesen kevésbé hajlamos a dugulásra. A szivattyú felhasználásának egyedül a szükséges emelőmagasság szabhat határt. Ha a szükséges munkaponti emelőmagasság 7-8m alatt van és a befogadó közcsatorna gravitációs elvezetésú – az esetek 80%-ban ez a helyzet áll fenn – , akkor a legjobb megoldás a dugulásmentes VORTEX járókerekes szennyvíz szivattyú.

Dugulásmentes szennyvíz szivattyúkról bővebben ‣

szennyviz_szivattyu_vortex_dupla_tomites2x
szennyviz_szivattu_vigicor_fekvo2x

Aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyú

Aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyú abban az esetben szükséges, ha a munkaponti emelőmagasság jóval meghaladja a 7-8 métert, vagy a rákötés nyomás alatti közcsatornára történik, amely általánosságban 15-20 méteres emelőmagasságot igényel. Az aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyú hasznos választás lehet olyan helyeken is, ahol a nyomócsőszakasz alul lett méretezve (D32 / D40) és ezért a VORTEX járókerekes szennyvíz szivattyú már nem tudná átemelni a szennyvizet.

Aprítószerkezetes darálós szennyvíz szivattyúkról bővebben ‣

Teljeskörű szaktanácsadás, profi garancia és szerviz háttér

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy szennyvíz szivattyú beszerzése is hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search