VORTEX SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ

A dugulásmentes VORTEX szennyvíz szivattyú a legtöbb esetben egy komplex egység – mint pl. egy szennyvíz átemelő, csapadékvíz átemelő, szennyvíz tisztító – rendszereleme. A szennyvíz szivattyú rendeltetése, hogy a szívótérbe jutó szennyvizet minél gyorsabban és problémamentesen beemelje a befogadó közcsatornába.

Többnyire a munkaponti emelőmagasság messze nem haladja meg a 7-8 métert, ilyen estben pedig az ideális megoldás az ún. VORTEX szennyvíz szivattyú használata.

Azonban hosszútávon egy önálló szivattyú mindezt problémamentesen ellátni nem, vagy csak folyamatos felügyelet mellett képes. A hosszútávú szakszerű megoldás egy komplett rendszer megépítése, ami a VORTEX szennyvíz szivattyún túl tartalmazza az automata motorvédő- vezérlőegységet, a szivattyú aknát, a szivattyúhoz méretezett belső csövezést és az egyéb üzemeltethetőségi eszközöket, mint a szivattyú kiemelés eszközeit, szintjeladókat, megfelelő fedlapot, gyors csatlakozókat, stb.

Amennyiben nem csak szivattyúra, hanem egy komplett átemelő rendszerre van szüksége kattintson erre a sorra! ‣

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Széles felhasználási kör

A VORTEX szennyvíz szivattyú típusok a legtöbb magán lakások, családi házak, telephelyek, kisüzemek, valamint éttermek, fittness-termek, kisebb panziók esetében alkalmasak az elárasztási szintnél mélyebben fekvő épületrészek, pincék, garázsok, szuterének, stb. szennyvizeinek átemelésére.

A dugulásmentes VORTEX szennyvíz szivattyú sajátossága, hogy a szívónyílás méretéig szinte minden dugulás mentesen távozik a szivattyú hidraulikájából. Minél nagyobb ez a szívónyílás, annál kevésbé kényes a szivattyú az elakadásra. A dugulásmentes VORTEX szivattyú típusaink maximális emelőmagassága 8-16 méter között van, ami az esetek többségében elegendőnek bizonyul.

szennyviz_szivattyu_vortex2x
szennyviz_szivattyu_vortex_dupla_tomitesb2x

Dupla tengelytömítés = dupla biztonság

A dupla tengelytömítés, ami az elektromotort védi meg a nedvességtől eddig csak a nagy teljesítményű ipari szivattyúk kiváltsága volt. Ez mától a múlté! A HYDROKING® kínálatában található DRAINEX dugulásmentes VORTEX szennyvíz szivattyú család legkisebb tagja is már dupla tengelytömítéssel van ellátva. Ha az első elkopna és átengedne, a második tömítés még akkor is biztosítja a száraz, páramentes motorteret.

Elnyűhetetlen járókerék

Szennyvíz szivattyúink esetében kemény, kopásálló rozsdamentes acél, szürke öntvény és bronz alapanyagokat alkalmaznak a járókerekek kialakításánál. Így a HYDROKING® szennyvíz szivattyúinak járókerekei – rendeltetés szerű használat alatt – szinte elnyűhetetlen elemnek számítanak.

szennyviz_szivattyu_vortex_jarokerekek2x
szennyviz_szivattu_vigicor_fekvo2x

Nagy emelőmagasság igény esetén darálós szivattyút!

Bár az esetek többségében egy VORTEX szennyvíz szivattyú ideális választás lehet, nagy emelőmagasság igény esetén viszont már nem alkalmazható. Amennyiben a függőleges emelőmagasság jócskán meghaladja a 10 métert, vagy a vízszintes távolság a befogadó közcsatornáig több száz méter, netán a már lefektetett nyomócsőszakasz alul lett méretezve (D32-D40); ilyen esetekben a darálós szennyvíz szivattyú az ideális választás. Darálós szennyvíz szivattyút kell akkor is alkalmazni, ha a rákötés nyomásalatti közcsatornára történik.

Darálós szennyvíz szivattyúkról bővebben ‣

Profi szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

Egy VORTEX szennyvíz szivattyú esetén alapfeltétel a gyors és szakszerű szervizháttér, valamint a megfelelő, készletről történő alkatrészellátás. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, helyszíni szerviz szolgáltatással, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

minoseg_garancia

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search