ZSÍRFOGÓ

A zsírfogó a gyakorlatban egy fázis szétválasztó berendezés amely a szennyezett vízben jelen lévő, különféle sűrűségű ill. fajsúlyú  anyagokat szétválasztja és a felúszó könnyebb frakciót vissza tartja. Ezt a működési elvet itt elsősorban a könnyebb részecskék, vagyis esetünkben a zsírok olajok felúszó részecskéinek visszafogására hasznosítjuk.

A zsírfogó tehát egy olyan készülék, amelynek alkalmazásával az elfolyó szennyvizek zsír, olaj és egyéb a víz fajsúlyánál könnyebb szennyező anyagai eltávolíthatók. Szakszerű kiválasztásával, beépítésével kritikus helyeken a nem kívánatos zsírkiválás és lerakódás okozta problémákat tudjuk megelőzni.

Gyors megoldásra van szükségem:

Inkább tovább olvasok

Mikor célszerű a zsírfogó alkalmazása?

Zsírfogó alkalmazása azért célszerű, hogy a befogadó csatornahálózatban megelőzzük a zsírlerakódásokat és az ezáltal kialakuló dugulásokat, valamint szennyvízátemelés esetén a szivattyúüzemet vezérlő szintérzékelők működés képtelenné válását. Helyi biológiai kistisztító berendezések előtt alkalmazva a zsírfogó megelőzi azok túlterhelését és gyakori, nehézkes tisztítását.

Ingyenes helyszíni felmérés igénylése ‣

zsirfogo_mosatlan2x
esovizhasznositas_atgondolt_rendszer2x

Mikor kötelező a zsírfogó alkalmazása?

Kötelezően írják elő  olaj és zsírfogó alkalmazását az engedélyezési eljárás során olyan ipari (pl. húsfeldolgozók, élelmiszeripar, üzemanyagtöltők)  és  szolgáltató (pl. éttermek, konyhák) üzemi egységeknél, ahol a technológiából adódóan  ilyen szennyeződések közcsatornába kerülését meg kell akadályozni.

Ingyenes helyszíni felmérés igénylése ‣

Egyedi méretben is, pontosan az igényre szabva!

HYDROKING®® Kft. által konstruált és gyártott zsírfogó készülékek hidraulikailag méretezett,  geometriailag  pedig a beépítési helyszínhez  alkalmazkodó megoldást nyújtanak, a felhasználó számára optimális ár/érték arány érvényesítésével.

A HYDROKING®  zsírfogó készülékek  a fő alapfunkciót, vagyis a problémás anyagok visszatartását helyezik a középpontba és a könnyű kezelhetőséget valósítják meg.

A HYDROKING®® zsírfogók földbe telepíthető és szabadon álló kialakítással (akár mosogató alá helyezhető)  készülnek, hengeres és hidraulikailag lekerekített hasáb formával. A geometriát a telepítési helyszín adottságai és a technológiai paraméterek, valamint a kezelhetőség szempontjai alapján a vonatkozó szabvány figyelembe vételével alakítjuk ki.

Zsírfogóink feladat orientált egyedi konstrukciók a felhasználó szempontjait optimálisan kielégítő megoldások.

Ingyenes helyszíni felmérés igénylése ‣

egyedi_meret_fugg2x
minoseg_garancia

Profi garancia és szerviz háttér, megfelelő alkatrészellátás

A HYDROKING® Kft. fennállásának 20 éve alatt mindig szem előtt tartotta, hogy csak garantált minőségű, hosszú élettartamú, kiváló ár-értékarányú termékeket forgalmazzon.

Egy vízgépészeti rendszer, így egy zsírfogó beszerzése hosszú távú beruházás, melynél fontos szempont a megfelelő szerviz háttér. A Hydro-King Kft. kiemelt figyelmet fordít termékei szerviz- és alkatrészellátására garanciális időn belül és azon túl is. Gyors és szakszerű szervízhálózat, megfelelő alkatrészellátás garantálja szivattyúink, vízgépészeti rendszereink hosszú távú, fennakadás nélküli működését.

Hogyan tovább?

TELEFONÁLOK

AJÁNLATOT KÉREK

VÁSÁROLOK

Kérdezzen!

Kérdése merült fel egy megoldandó feladattal, vagy egy termékkel kapcsolatban? Írjon nekünk, segítünk!

Start typing and press Enter to search